hey handsome


469.- resp. 699.-
SVEA

disappointed

OJ OJ OJ
var och kikade på byxorna jag visade här och snacka om att dom absolut inte var som jag hade tänkt, satt så inihelvete fel på mig så jag drog av mig dom snabbt som fan.. dom passa verkligen inte på mig, var riktigtriktigt fula faktiskt! hoppas någon annan passar bättre i dom, för på bilden var dom ju snygga :(
Idag så ringde klockan halv 7 sisådär :) var uppe och grattade mamma, men jag gick faktiskt och la mig igen.. haha.. sen så fixa vi lite här och sen drog vi till farmor :) där åt vi gott med fina släktingar och vid fyra snåret drog vi oss in till stan en sväng :) påväg hem var jag inte alls långt ifrån att stanna för att kolla på när killarna spelade match, men jag var för kissnödig, haaha.. så hem drog jag mig..
Nu sitter jag och kikar lite på junkyard.se, och lyssnar på finaHåkan
pusssar ;*


i'm in love


hur snygga? 249:- (!) ginatricot

klassbollen + folkrace!

hej alla glada! Klockan ringde runt 8 idag men jag lyckades inte ta mig ur sängen förens klockan var halv 9 cirkus, så det blev att snabbt som attan klä på sig osvosv innan pappa skjutsa iväg mig till uddagården :) motorstadion. Där har jag spenderat dagen i sekeritariatet och kikade på när det regna och folk frös, hahah :Dnej men jag var faktiskt dukig :)
Nu är jag så sjukt trött, mest efter veckan tror jag.. så det blir nog att försöka krypa i säng tidigt ikväll :)

fast näe kanske, kom precis på att jag har världens tråkigaste design, och vill ha nytt namn.. mh, dyker nog ner i funderingarna ett tag! pusss ♥


2 bilder från klassbollen idag, HAHAHAH hoppas vi inte har några fotokunniga här ;) SNYGGESBILDER!

summersun


våga vara rädd.

Sitter och lyssnar sönder på Karl Wolf - Africa, så jäklans bra! Dagen idag har varit sjukt slapp när jag tänker på det, började dagen halv nio som vanligt med att skriva terminens sista prov! Så jäkla sköönt, nu är det bara den onödiga, nervösa skoltiden kvar till sommarlovet..MUMS. Sen hade vi i allafall engelska, gick igenom vårat ensambel spel första 10(20) minutrarna och sen såg vi på film, Avatar, sen luch och låång break i solen innan ensamblen. Vissa var tok bra, andra inte speciellt bra och några inte bra alls. Men jag gillade de :)
Nu ska jag strax krypa i säng, i morn blir en lång dag på motorbanan.
S-O-M-M-A-R!♥


förra sommaren, mitt ärr </3

23 juni, då jävlar drar jag!

hejpå er (:
sitter och läääser so, eller tänkte börja nu iallafall (a) har sista prover i hela åttan i morn, ska bli så jäkla skönt! Tänk att det snart är sommarlov (!) och det innebär malta :') stenstorp, bad. Åh, jag måste skriva en måstegöra - lista..! Hahah, jag är så jävla taggad inför den här sommaren! :D ska blir b-ä-s-t!
Nu sitter jag somsagt och ska börja läsa lite so. om en halvtimme ungefär så drar jag mig ner till brovalla för att tillsammans med elin dömma p10 (?),hahah vi är såå jävla bäst! :D efter det så blir det äntligen träning, ååååh vad längesen det var nu! :( har vart förkyld som en annan orm men nu hoppas vi att det ska gå!
juste, sprang slingan idag :) tror den är knappt 5km, sprang på 29 minuter och är fan nöjd för att ha haft en sån här jäkla förkyldning, så helt okej asså! :) På tal om slingan så sprang min fina vän alexander den på 19 minuter! helt jävla sjukt, den människan asså...
tidigare idag:
alex - nej, men det kanske gick lite fort.. för jag var lite trött efteråt :)
hahaha, så jävla go är han! :D

nej, nu ska jag fortsätta lyssna på favorit KENT och fb'a lite :)
SKOJJJJJA, plugg sa vi! (a)


bilder från förra veckan... YEA


GLÖM INTE: plåstra om skoskaven...

ginatricot, 129:-


möstrat hos gina!

precis som vanligt

Jag är så häär trött! Psykiskt, fysiskt och ända ut i rumpan. Har suttit och skrivit en uppsatts om rymdraketen hela efter middagen, är så jäkla pissed på det nu.Har ingen energi kvar. Ska ta något gott och fortsätta tror jag, yea..

Annars så händer det inte mycket alls fakiskt, dagen har varit precis som alla andra. Gick upp och gick till skolan, har pluggat och nu sitter jag här och ska fortsätta med skiten. Igår hände inget roligt heller, en helt vanlig tråkig vardag :) I söndags var jag i stenstorp hos ellen en sväng på kvällen, träffade eric & david och sen kom pontus springande, söta pojkar :)
nej, nu måste jag fortsätta. vi hörs när vi hörs helt enkelt ;)
pusssar :*


jag älskar dig ♥

konfirmation, #2










bilder från konfirmationen idag, mkt braaaaaaaa :D skulle laddat upp inlägget imorn, men har inget för mig. ska skriva ett föredrag. Så är snäll och gör det nu, det var en bra konfirmation blablablaaaa, men fina va dom ialla fall :) nu ska jag nog dra mig i säng, puss & kram!

helt jävla random.










älskar er tjejer!
Här är ett urval bilder från våran konfirmation i lördags :) i morn hoppas vi att det dyker upp bilder från dagens konfirmation, på mina fina vänner :) bilderna har jag varit för lat för att orka redigera, men det går väll ändå :) har haft en super tid med min finfina grupp! :D helt jävla random.

nervositet!

I morgon smäller det! i morgon är det över, i morgon är konfirmationen! och shiit vad jag är nervös eller, hahah! antagligen så kommer någon av oss snubbla i kyrkan, rapa eller något annat halv konstigt som bara händer våran grupp. Så det ser vi fram emot? fast näe.

inte för att skryta
, men min uppdatering har varit sämst! :D har hunnit med en hel del skit ska jag säga, var på liseberg med linus, marcus och ellen den 14, kanon kul med awsome väder :D annars så har det väll inte hänt så speciella grejer, men det har ju vart finavädert så, det har ju gjort det ändå :D ni vet..


forevermobilbilder.


åååh, jävla skit :(

FAN JÄVLA Q#%*^%=(?=W)(?%½\{£$€[
jag är sur :(
som faaaaaan
Missade träningen, tur att det inte bara var jag som hade missat att den var framflyttad. Från 19 till 10, åh jäkla skit :( hade verkligen sett fram emot träningen ikväll :( bajs.

Så idag blir det inget gjort, skulle hängt med mamma & pappa till stan men sen blev det inte så.. och träning blev det ju inget av.. så jaa. Inatt sover jag hos ellen så drar väll dit lite tidigare istället antar jag :)
nu sitter jag och kikar på avatar, haha lite efter som jag är (a) älskar låten Leona Lewis sjunger i slutet, I see you. Det är något fel så jag kan inte direkt länka. Men det är pretty awsome iallafall :) om någon undrar så började jag igår lyssna på METALLLICA, wtf?! Men nothing else matters, är rätt grym :D

 

Metallica - nothing else matters

Leona Lewis - I see you



last summer


drar & tränar, fan va tiden går!

Hej igen. Jag är i en sån situation när man verkligen inte vet vad manska göra, sånna tillfällen som det här skulle jag hellre bott i ett litet samhälle ellet nåt.. iaf, käkar en macka och lyssnar på a lonely september, haha en sån underbartgammal låt! =D Var i slöjden med Maria och Linus när Maria började spela den, hahah herregud! :D
Idag har det inte hänt något speciellt, var och köpte glass på spanskan och på no'n fick vi reda på proven, biologi & fysik. Jag är fan ruggigt smart! =D sista skoldagen för den här veckan var det och, så jäkla gött att ha ledigt i 5 jävla dagar nu! :D like.

Snart sticker jag ner till Brovalla och dömmer p10 med min favoritdömningsparter, allas våran elin! :D och efter det så hänger vi på träningen :)

Nejmina vänner, nu ska jag ta och göra någonting,
puss & kram!

 

åh, två bilder sen förra sommaren.


tänkar, happenings, känslor

Jag sitter vid facebook, jämt, och idag gick det upp nått för mig. Hur fan kan alla känna alla när dom inte gör det? Fast egentligen så gör dom ju det, men det vet man ju inte. Vi säger såhär, A & B känner varandra och E & F känner varandra, samtidigt så känner B & C varandra och C & D och D & E.Men sen helt plötslig så visar det sig att B & E känner varandra, hur fan då? dom har ju inte kontakt på nått sätt och känner heeeelt olika persone, hur fan går det ihop! Det gör det inte, inte i mitt huvud ialla fall (a)
jävla facebook asså..

Ialla fall så har jag varit på konfirmation idag, min kusins stod där framme i kyrkan idag.. nu äre bara 2veckor kvar tills det är våran tur.. VARFÖR KUNDE INTE VI VALT ATT GÖRA NÅGOT TRÅKIGT OCH VANLIGT?! men nu är det som det är och vi kommer skämma ut oss där framme =D hahah -.-



Det kanske låter fult att säga att "det dör folk till höger och vänster", men det känns verkligen så! har dött flera personer som jag känner/är bekant med/vet vilka det var osv. känns så jävla hemskt! Så tänkte bara skicka en extra hälsning till alla anhöriga som mår dåligt. Jag tänker på er! ♥
Vila i frid! ♥

match!

Om vi kikar i kalendern idag så ser vi att det är den 2 maj idag :) fan va tiden går! Det gäller att ta vara på den nu när man har tid :) Idag har jag varit ute i solen hela dagen, stack ner till brovalla för att kika på matchen när damerna spöade floby, resultatet blev 8jävlatill tjejerna! :)ett ord, DOGFARM!







bilderna har fina Julia tagit :)


ph frånvalborg

Hoppas att det är fler än  jag som stannar hemma idag? Jag är så förbaskat trött, haha! ;D ska snart krypa ner i sängen med en bra film tänkte jag :) nejfan!
yesterday var superlyckad och jag pröjsar på några bilder! :D

julia & jag

emil

alex, sara, ellen, andréa, olivia & eddie

SÖTAPOJKAR. alex, robin & isaac


1'a maj!

Sitter med två mackor och ett glas juice och försöker vakna? Match mot Källby, samling 10, härligt efter igår OR WHAT!? och så vare inte de ;PppPpPp Hade iallafall en sjukt bra kväll igår! Åkte till ellen vid fyra takeorgiveafew oc då fixade vi lite skit, mat och sånt/sov,typ. Sen vid 7 kom det folk och vi hade en förjäkla bra grillkväll med allt som det kan innefatta ;) dvs raketer, marshmallows och sköna människor. Vid 2 kom emils pappa och hämta oss och jag kom isäng halv/kvart i 3. Så nu är jag rätt jävla sliten och skulle hälst lägga mig och sova igen, men nejnej. Snart kommer Tomas och hämtar mig, jag har ju min cykel i valtorp för jag skulle ju åkt buss hem först. 
Nu ska jag göra mig klar så vi hörs latero!
kisses



raketer&%magrutor, ♥


RSS 2.0