Torsdag :}

Godmorgon världen och ni som bara önskar att ni tillhörde den, jag är på ett typ elakt humör, jag känner bara för att mobba folk. Bra start på dagen amei! Nu sitter vi i data salen och håller på med unikum, men jag tar tillfället i akt och blogga medans jag väntar på mailet med lösenordet.
Nu är de bara en dag kvar och jag tappar snart talförmågan asså, jag är super nervös. För Alex hade de nog gått bra men de hjälper ju inte mig precis.. ;) Nu tror ja jag fick de där jävla mailet, men lösenordet kom inte :o Jädra skit!

puss från data salen ;)


Dålig uppdatering, inte mitt fel (a)

Nu har jag precis tagit en dusch och fräschat till mig lite, det blev en joggingrunda nu ikväll. Jag ger verkligen till tusen nu när det bara är två dagar kvar! Jag är så jäkla nervös så att jag nästan kokar över asså, haha! Nu har Alexander i alla fall avslutat sin träning och jag hoppas att det gick bra för honom :)
Nu ska jag snart sova för jag är trött som ett död kyckling, så sänger skriker efter mig. Vi hörs i morgon, puss<3


Tisdagmorgon

Alexandra har inte frågat om datorn än, så har jag tur så hinner jag skriva ännu ett inlägg ;}
Idag har jag en helt vanlig skoldag framför mig, sen blir de träning+möte. Jag fattar inte riktigt vad vi ska prata om, men de märker vi väll :) 

Som ni ser så har Ellen gjort en tillfällig design åt mig, hon kanske inte valde den bästa bilden men xD
Så idag när jag kommer hem så får jag se om jag kan fixa några bilder som hon får o jobba med. 
Är det någon som har sett den röd-vit randiga bekinin från Gina? Så jäkla snygg måste jag säga, så på den kommer jag spendera pengar på=D
Nej, nu ska jag kila ner till bussen, har jag tur så hörs vi ikväll.
pusssssar<3

ellen skriver


har gjort en design åt amei nu, men bara en tillfällig, fixxar bättre en annan dag ;*


blondaree.blogg.se (a'




Back?

Back? Finally?
Tyvärr inte.
Men jag har lyckligtvis lyckats sno Alexandras dator för kvällen, dock är batteriet snart slut och sladdarna ligger på hennes rum, men jag får väll skynda mig. Hur de nu ska gå för jag har så himla mycket att berätta om! Det händer grejer hela tiden just nu och jag tränar som en dåre. På fredag är de ju som känt västgöta träning, jag blir lika glad varje gång jag tänker på det, det bubblar i hela magen. Kan ni fatta? JAG gick vidare, helt otroligt. Så jag har slutat äta allt godis och är ute och motionerar minst en gång om dagen, haha, helt sjukt! Jag längtar som bara den asså!

Jag har även, för ovanlighetens skull(?), fått med mig hem från diverse ställen. Jag har också köpt mina efter längtade gladiator-sandaler (rätt häftigt namn har jag insett) och jag är så lycklig, helt seriöst... (?) Usch, jag är sämst på att handla kläder/skor som jag verkligen blir nöjd med. Jag menar allvarligt, hur nöjd är jag egentligen med dom där conversen, visst dom är snygga oså, men ett helt idiot köp om det får komma från min sida!
Puss så hörs vi när vi hörs:)<3

Krashad data

</3

SM GULD! =D


<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Pååååååååsk

Jaa, nu har påsken dratt igång på riktigt känns det. Det är fjädrar och påskpåskpåsk över allt :) Påsken är riktigt gullig tycker ja, med alla små påskakärringar och kycklingar, ååh :') Nu sitter jag och ska precis sätt på The Notebook/Dagboken igen, det är lungt den bästa filmen i mitt liv just nu! Men först kanske jag ska dra dagen, vaknade tidigt så vid 9:50 tog jag och mamma tåget till Göteborg och handla lite :) Men usch vad missnöjd jag blev, fick bara med mig en skjorta/tunika, ett par trosor, en t-shirt och ett par skor hem. Visst är jag nöjd med grejerna jag valde men när man åker till Göteborg kanske man väntar sig att få med sig mer hem? Men de var mer än nog på tåget som var sjukt fullt! Usch o fy o blä! När jag kom hem var de bara iväg på träning och skoskaven vill verkligen inte ge sig! :o Fyfan! Nu måste jag meddela till er som har missat det, MARTINA AXEN har kommit hem igen efter ännu en semester den bortskämda ungen!
Nu ska jag titta på klart på filmen och sen titta på den en gång till =D
pusssssssen <3
(bilder på kläderna kommer senare/imorn!)

Onsdag 8/4

Vaknade efter en dunder mysig kväll med tjejerna, sen kom mamma och hämta mig och vi åkte in så att jag fick klippa mig, usch så kort de blev :( Sen trippa jag runt på "stan" lite och sen åkte vi hem och vänta på pappa som var tidig hem. Vi åkte till Skövde och handla lite foooooood :) kikade även i lite butiker på maxi och hitta så jäkla söta klänningar, skolavslutnings valet kanske? Efter de var dagen slut och jag gick och la mig.

Tisdag 7/4

Dagen var så bra så det finns inte, vissa stunder lär jag ju aldrig glömma asså!
Började med att jag vinka av Matilda vid tåget och tog bussen till Skövde där jag mötte upp godingarna Clara, Natalie och 0livia. Det blev lite shopping o säsongens riktiga första glass, never forget! Sen åkte jag hem och fick en liten barfota promenad, ännu mer sommar! Nej, de är faktiskt så att jag har dom jävligaste skoskaven man kan tänka sigflera stora (sprängda) blåsor på fötterna, usch! I alla fall, jag kom hem och gick igenom mina köp. En t-shirt och påskmust ;G solglajorna jag köpte är inte värda att räkna, jag tappa bort dom innan jag kom hem "/ Jag kom hem och tog de lungt i solen, alldeles för lungt. De var inte alls långt ifrån att jag missa träningen, men jag kom både till och från träningen. De är jag sjukt glad över för de var fan i mig den bästa träningen jag någonsin vart med om asså! Ni kommer aldrig o tro de men JAG GICK VIDARE =D, JAG GICK VIDARE! Det är västgöta träningarna vi tjatar om jag tror fan jag aldig blitt så glad asså! Det var de bästa någonsin asså :') jag skämtar inte asså, den känslan... Så jag åkte hem och ringde till pappa (a) Sen gjorde jag iordning mig på nytt och for iväg till Clara, film och mys med Ellen, 0livia, Natalie och Clara :) Sjukt bra kväll måste jag säga!

Skärtorsdag!

Tjohej påskkärringar! Jag hinner inte blogg nu men jag berättar om dagarna i kväll sen, puss<3


090407

Godmorgon, nu när sommaren är här så är också fräknarna det. Hela ansiktet är prikigt, haha!
Nu har jag precis gjort mig i ordning och sitter och väntar på farmor. Vi åker och vinkar av Matilda på rese och sen tar jag bussen till skövde med dom söta (:
Nej, nu ska jag fixa det sista så härs vi ikväll, pusssssssss<3

just a heart

The smile on your face lets me know that you need me
There's a truth in your eyes saying you'll never leave me
The touch of your hand says you'll catch me when ever I fall
You say it best..when you say nothing at all


asså, så jäkla bra :')


6 st :o

Tjolahejsan :]
Jag har precis slevat i mig lite glass och känner mig riktigt glassig ;)
Ni kommer aldig tro mig när jag säger att jag har fått sex stycken blåsor runt om på fötterna. Det är fruktansvärt måste jag säga! Trots de är jag sjukt stolt över mig och alla i laget. Vi tog en seger mot Igelstorp, 6-1. Och gissa vem som gjorde de 5'te målet? :D Så jäkla glad blev ja :'D Jag och Julia ägde ut allihop! :G Riktigt kul att spela på riktigt igen asså! Nu sitter jag här och längtar till Tisdag :)
Nu ska jag fortsätta göra ingenting, pussssssssss<3

Match PÅ BROVALLA! :D

Godmorgon! 
Nu har jag precis ätit frukost och ska städa iordning lite här! :)
Mitt tangentbord har ryck, när man skriver en bokstav mitt i texten försvinner den innan. Någon som fattar och har lusta tt bara säga hur man stänger av de på den laptop. Tekninska ja har vaknat på rätt sida asså! 


Match idag;
Valtorps If - Igelstorps Ik (?)
16:30 (15:30) Be there!

Nej, nu ska jag städa. Kram o pussssss!

Grattis Mattias!

Hej, nu har jag precis gråtit floder till en helt meningslös film, japp..
Annars idag har jag vart på 21års kalas, grattis Mattis! :D 
I morn blir de tränings match mot Fkik på Brovalla :D kom och kolla!
Nu ska jag sova, pussssse!


Fortfarande Martina 14!

Nu sitter jag här och tittar på bilderna jag tagit idag, ganska många har jag faktiskt hunnit med att ta men jag har ju inte gjort någonting, haha, lyckade mig! :) Jag blev lite sur när jag upptäckte att jag glömt ta lite bilder på Martina, men, that's life I guess :(
Idag har somsagt inte hänt nått alls, skola och sen åkte jag hem och satte mig i solen med kissarna.
Fredrik o Mattias va här och lämna någon grej till pappa annars så har solen och kissarna vart mitt umgänge.
Här kommer lite bilder från den underbara dagen! :D


Sötnos!<3

Det här kom jag hem till :')

Mina gullungar :')<3


Martina Axen!

14 år asså.
Äntligen? antagligen....
Det blev en riktigt bra dag enligt mig, ganska roligt verkade alla ha iaf :)
Tamponer i massor fick hon, självklart var den inte den "riktiga" presenten, den kommer efter lovet :)
Hoppas du hade en bra dag stumpan!
Jag (vi!) älskar dig över allt annat!
<3<33333<3<3<3<33<3333<33<3<333


(om martina läser detta, stick och återvänd i morn!)

Hej, förlåt för dåligt bloggande men jag har haft lite mycket på axlarna har inte känt riktigtb för de :p
Men jag måste säga en av de roligaste grejerna i hela mitt liv ensam, (överskrift!!!) är de jag har gjort nu. Jag har slått in 38 små paket =D inne hållet får ni se i morn <; Men sjukt kul äre!

Nu ska jag strax ner till brovalla och trräna. Uteträning fatta vad gött!
Pussen!

Överkurs

Noa fick en son som hette Sem, Sem fick en son som hette Arpaksad, Arpaksad fick en son som hette Sela som fick en son som hette Ever som fick en son som hette Peleg. Peleg fick en son som hette Regu. Regu fick en son som hette Nahor var son till Terach och Terach var Abrahams far. Alltså var Noa Abrahams farfars, farfars, farfars, farfars, farfars far.

Så här kul har jag! :)


RSS 2.0