Broholm =D

Hejbloggen, länge sen - jag vet. Men det var ju så att jag inte skulle sitta så mycket(något) vid datorn i sommar, men allt går ju inte som man har tänkt sig, haha. Jag kunde helt enkelt inte vara utan er sötnosar! ;*
Min sommar hittills har vart helt suverän, massa sol har det (som tur är!) vart! Några dagar her spenderats nere på stenstorps badet med antdra sötisar och andra dagar hemma i trädgårn.

Nu sitter jag i Broholm i fasters och "farbors" sommarstuga med min andra faster, "farbror" och kusin-oskar. Jag kom hit igår efter ett besök på A6 där jag inhadlade ett par nya skor, inget mer snål som jag är :$ Sen åkte vi hit och sola/bada/båta. På kvällen kom Göran, Fredrik och Emelie hit och åt lite. Sen åkte vi ut med båten och åkte sån där ring, skiiiit kul! =D

Idag så började vi dagen på bryggan med sol och bad, efter lunch kikade jag och Oskar på Sunes sommar (h) När Eva kom tillbaka efter att ha skjusat Jonas till golfbanan/handlat tänkte vi ta den lilla båten och åka en sväng. Men när vi väl börjat få igång den trögstartade motorn drar Oskar - självklart - av snöret, och när han skulle fixa det så blev det bara ännu värre, hahaha xD Så vi fick ro, stora muskler varehär =D När vi kommit tillbaka kom Fredrik och Emelie och vi åkte ut med båten, vi åkte lite ring och sen åkte några (Oskar & Daniel) knee board, vilket jag också hade velat göra om det inte vore för mitt ben som är lite upfuckat :( Jag har skrapat upp ett stort sår under knät, jag cyklade nämligen ikull då ett cp-bil körde förbi mig skit fort (jag skämtar inte, det gick fan undan!) och lite för närma, vinden (det blåste en del) gjorde att jag inte hörde skiten heller och som avslutning på det hela så fortsatte idioten bara, utan att stanna och se om jag dog, eller nått (a) aah, angryface!
Men tillbaka till sjön, Jonas och Eva med pizza, mums! :G Sen åkte vi lite real ring race, så jäkla härligt är det! Nu har vi fikat och Fredrik och Emelie har precis åkt och vi tittar lite på tv'n.

Vi hörs imorn, take care!

sommarlov, dag 1

Godmorgon sötnosar!

Idag är väll den första riktiga sommarlovs dagen?För mig iaf.. ;p
I går kväll bestämde jag mig för att nu blir det ju sommar, så då ska vi inte sitta inne vid datorerna, right? Så jag ska försöka att skippa bloggandet överhuvudtaget nu i sommar serri! ;D Vi får väll se hur det går men försöka ska jag iaf! (: Nu ska jag klä på mig och springa ut, vi hörs efter sommarn!

Glöm inte av mig bara, ring om du vill bli a part of my summer!

Takecare!


:(

Nu ska jag kika på älskade-Twilight och sen ska jag läsa kapitel tre i bok två och antagligen gråta skiten ur mig medan jag tänker på, livet?
kysss

Rest in Peace

Jag hoppas att ingen har missat Therese Johansson Rojos död. Jag kikade nämnligen in på hennes blogg idag och blev helt rörd. Hon hade fått över 2000 kommentarer där det egentligen bara stod "Vila i frid". Jag fattar inte hur någon kan mörda någon annan, jag blir fan äcklad av svinen! Och av svartsjuka?! Usch&fy.
Jag läste på aftonbladet i dag att mördarna bara kan få fyra år ungdomsvård. Dom borde ju fan få sitta inne resten av livet, man blir rädd på allvar av sån här skit asså! Hon hade ju hela livet framför sig jue. Usch :(

Släng in en kommentar här på hennes blogg och visa att ni bryr er!


hemma-dag

Hejsan sötnosar!
Nu har jag precis slevat i mig lite midda, usch jag tror jag aldrig förr i livet vart så hungrig! Kan de ha vart för att man vaknade tio över tio och träningen började halv elva och man inte hann äta någonting? Kanske (a)
Men jag har alltså vart och tränat och illamåendet gick mig på nerverna asså, usch o fy o blä. Nu är det bättre men jag tror jag håller mig hemma idag ändå. Resten av familjen är i Fjärås och tittar på Mattias som kör rallycross idag, det går nog ganska bra vad jag förstod.
Idag har jag som sagt inga planer men allt kan ju förändras,
vi hörs i kväll.
take care


skolavslutning!

Godkväll, typ (:
Har precis duschat av mig och lagt mitt tillrätta i sängen och slått på tv'n. Idag var det som sagt skolavslutning, jag började tidigt. Klockan åtta var jag på plats i skolan för att titta på Alexandras avslutning, jag och Martina var väldigt inne i själva avslutningen men jag knäppte några bilder i alla fall, dock på andra kameran så de kommer inte idag! Vid tio i nio någon gång så var det dag för oss att gå upp till hemklassrummen. Där partades det med marängswish och skratt. Jag och Clara delade också ut våra söta rosor till de redan saknade niorna, usch vad tråkigt det ska bli utan dom asså! :( Men innan vi hade hunnit ge Elenore sin var det nått miffo som hade lagt beslag på den, cp skola vi har :(

Efter avslutningen så var det snabba ryck till Linköping där det var student firande, Grattis kusin! Tack vare min skolavslutning så han vi inte se utsprigningen och traktor åkandet, men vi var ju sjävklart på tårt - kalaset ;) Och jag åt alldeles för mycket för när vi sen var på efter-fika hos Fredrik och Emelie värkte magen som bara den! Men lilla Stitch var på hugget som vanligt, haha.


Tårta :)


Oskis (:


Mums!


sommmmmmar =D

Ja, nu äntligen är det sommarlov och det känns så sjukt gött! :D Även om vädret kanske inte är sååå sommar men, allting kan ju förbättras och nästa vecka (tisdag,onsdag?) skulle det väl bil bättre väder? :D

Ja, nu sitter jag hos kusin-oskar som tar stuenten idag, (har tagit asså) väldigt stiligt ;)
Jag bloggar mer om dagen i kväll (tror jag)
puss!


1

dag kvaaaaaaaaaaaar

fail

Nu är jag hemkommen från träningen och ska snart falla in i min skönhetssömn som clarababy föredrar att kalla det.
Jag lovade att visa bilderna från idag också, inte sant. Jag kan dessvärre inte hålla mitt löfte när skiten är hel-cp :(.
Men jag ska väll försöka få in bilderna någon gång ...

Någon som har märkt min nya header? =D
(I love Edward Culle/Robert Pattinson!)
Jag tycker att Rob är väldigt fin också, därav ingen bild på mig, men det är ju en "så länge" header, tills jag hinner ta lite nya bilder till min(systers) rensade dator.
Nu ska jag sova, pussss


Today (:

Så här såg jag ut idag, fast egentligen hade jag inget hjärta i ansiktet (;

Jeansleggings: VM
Linne: Bikbok
Tröja: Bra fråga.. (:

Simsjön! :)

Dagen idag har spenderats vid simsjön med alla vi tuffa 7'or! :D Det har vart riktigt kul faktiskt, vi gjorde allt ifrån att bada (JA JAG BADA!) till femkamp och korvgrillning. Jag slänger in lite bilder i kväll eller i morn, nu är det snart dags för mig att pysa iväg till träningen, massoravpussar

<3<3<3<3



I'll make it go away, bella
I'll make it go away

Today's


linne - Gina
Jeansleggins - VM
tröja - no idea :)

090610

Bad på morgonen idag, mums ;} Sen hade vi städ och vid lunch stack vi till bakfickan och käka puzza, tjockis! :D När vi va tillbaka på skolan gick vi direkt till aulan där resten av klassen var och sen kika vi på kabaren, riktigt rolig asså! Lisa och Linnéa va något extra asså, och Emma levde verkligen in i rollen som Frejman, hahah!
Nu sitter jag och försöker förstå mig på photoshop, det går faktiskt bättre och bättre! :D Vi får se om jag Någon gång gör en egen header/design. Men jag försöker ju lära mig så nått blir det säkert! :)
Nu ska jag fortsätta praktise, pussss


Bad!

Godmorgon alla godingar !
Nu har jag precis dratt på mig todays outfit som jag antagligen visar ikväll/eftermiddag! :)
Nu på morgonen direkt är det bad, härligt härligt =D
Nu ska jag dra på mig en tröja och pysa iväg till bussen.
Kysss


tårtkalas :}

Dagens matte var något speciellt asså! Tårt kalas för hela slanten, mums :G

Denna tårtan är dock inget emot
vad vi fick smaka idag :G


rise and shiiiiine

Klockan är sisådär ganska exakt och det här var väll en utan dom "Lätta mornarna". Så nu har jag öppnat dagen med en skål fil med jordgubbs skivor i, jag kanske borde äta frukost mer än en gång om året om det är såå gott, men nu mår jag ju så där himla illa. Ingen bra blandning alls, vi får se om det blir mindre oroligt i magen när det är dags att gå till bussen.

Idag är det måndag och det betyder att det bara är 5 dagar kvar till sommmarlovet. Åhh det kändes bra att säga! ;D

I eftermiddag kommer morfar hit och jag tror att det blir en falköpings-resa, om inte så blir det nog stan någon gång i veckan nu när alla födelsedagar har dragit igång igen! :) Inklusive min systers, så det är bara att börja i tid...

Nu ska jag göra iordning mig så hörs vi ikväll!
Keep lov'in

way to tired

Jag hann inte klart med so'n till kvart över men innan halv tog jag de =D
Nu är klockan nästan halv tolv och det är dags för mig att close'a här,
keep love yourself

166 dagar..

Guess who's in love?
http://www.youtube.com/watch?v=0QDRRmAKjqE&feature=related

Så jäkla bra, jag vet jag är lite efter, men gud vad många gånger jag har lyssnat på den nu ;D och jag lär väll antagligen inte sluta i första taget heller ;)



Jag håller på med so för tillfället, jag hade dock som mål att va klart nu (22.00) men bloggandet blev ursäkten för jag har så här --> [] lite kvar, faktsikt (a) men jag sattsar på 22.15 så hörs vi då.

Cya

Studentbal :)

Jag har precis kommit ut ut en välförkänt dusch. Dagen började tidigt idag, 07:07 gick jag upp och stog i duschen, på en timme (ganska exakt) så var jag färdig och klar att åka till farmor och farfar. Där åt jag lite och sen åkte vi till Fredrik & Emelie och ställde bilen,där mötte upp Ann-Sofi & Göran. VI åkte till Linköping och åt lite god mat hos Ewa & Jonas. Oskar hade redan hunnit åka till rinken när vi kom så vi fick nöja oss med Matilda och mitt i efterrätten kom Lilijan & Jojje :)
Vid 2 åkte vi till Linköpings hokeyarena och köade i 2 timmar, vid 4 började dansen och det var riktigt fint asså! Efteråt tog vi lite kort och tittade på när Oskar & Josefine åkte vi väg. Vid 6 åkte vi tillbaka till Falköping och kalasade hos Fredrik & Emelie några timmar som har tagit examen och fyllt år :)

Dagen har varit riktigt hektisk och otroligt mättsam (jag har ätit så mycket så jag tror jag storknar!) så nu ser jag fram emot en godnatts sömn. I morgon var matchen inställd så jag får helt enkelt fixa det sista med so'n.
Men nu ska jag kika lite på film och sen ska jag sova!


Oskar och Josefin står fjärde från vänster, I ljusrosa klänning.


Här virvlas det!  :)


Oskar och Josefine i ljusrosa! :)


Det var så sjukt svårt att ta bilder när den där jäkla plast rutan var i vägen hela tiden!
Det kommer antagligen sysnas på några bilder! (;

 
Tal.


Så himla fina va dom! :}


Nationalsången (6 Juni vafan ;})


Oskar och Josefine!


Josefine och Oskar! :)


:)


:)


:)


Det sista vi såg av dom, nu ska jag kika film.
Puss och kram!


Fotbolls-jag

                          

Konfirmations info nu, pussss

Studamei :)

so-so-so, that's al!

jag är bra, på riktigt!

Rubriken säger allt!
Jag har precis skrivit klart en bokredovisning och är dödstrött.
Nu ska jag fortsätta med sista delen i sista boken.... <////3

Godnatt

Bitch


snart slut :(

Det är fint väder, det är bara 170 dagar kvar till New Moon premiären/9 dagar kvar i skolan, jag tror på so'n men ändå är det något som är inte till 100%... Det kan ju inte vara Robin som omtänksamt sitter och sjunger för mig på msn? Haha, cpunge.
Jag är fortfarande inte klar med mina bokredovisningar :} Men eftersom Annika inte sa någon sistadagen så kan jag ju lika gäran skicka in de den 11? ;) Bara för att hon ska få något att göra på sommaren menar jag? Feel evil (6)

Jag vet seriöst inte hur många gånger jag har sett trailern (new moon, såklart!) Jag tänker på hur jäkla mycket jag lipa när jag läste boken och fruktar nästan lite att jag fäller några tårar under premiären, som kommer besökas, I TID! Clara hettsar mig med fjärde boken idag, men vafan jag är ju inte klar med all annan skit så jag hinner ju inte läsa :( Men det kommer ta slut någon gång i morn (TYVÄRR!) Men jag får nöja mig med 2&3 tills Clara/Natalie har läst klart ;*

Nu ska jag skriva de sista raderna i bokredovisningen och sen lägga mig och läsa.

Un Beso

stress

Är det inte nu, precis innan sommarlovet, man ska känna hur lungt och skönt det är nu när alla läxer och uppsattser är klart? Kanske för andra, inte för mig.. Jag har fortfarande två bokrecensioner kvar och so'n, såklart. Jag tänkte beta av bokredovisningarna idag och sen får vi se hur jag gör med so'n, i morn kanske? :)
Nu ska jag duka undan maten jag ställt fram och helt enkelt sätta igång?

Kyss därute


sun?

Asså hela skiten går verkligen straight right down!
Jag har ingen ork i kroppen och i går vaknade jag och märkte att jag har gått ner 5 kg på den senaste veckan.  Jag orkar ingenting och livet känns helt pissed off. Jag känner mig sjukt desperat efter, någonting jag inte  räknat ut än. Jag känner mig så sjukt mesig när jag inte ens har vågat tala om för mina närmaste vänner vad som händer. Jag känner mig helt död när jag sitter i solväggen och fryser, haha (skratta åt mig!)
Nu ska jag se om jag kan trycka i mig något eller om jag blir sittandes här, ikväll lägger jag förhoppningsvis ut ett lite roligare inlägg, kanska laddar jag upp New moon trailern?
Om inte, hänvisas ni till Mahtildas blogg; http://thildaenglund.blogg.se/

See ya in next life?

RSS 2.0