VISA vecka!

Igår var det seriepremiär för oss och det kunde ju inte gått bättre. Vädret var underbart, dvs regn, i massor, ett par plusgrader och favorit tjejerna! :) Vinst mot Igelstorp med 5-2 var det och det var riktigt, riktigt kul att spela igår ! :)
Nu har jag kommit hem ifrån näst sista dagen på förskolan mösseberg, kommer nog bli lite tråkigt att lämna ungarna ändå ;) dom är ju rätt go'a asså.. =D Idag var vi iaf på skogsutflykt och sen tog jag bussen hem fem i ett och efterdet så har jag bara tagit de lugnt :)

Alma, Maja, Lotta, Emma & Thea

Thilda & Anton

fikapaus

vi fick sällskap av en liten kissemåååns =D
väldigt poppis ;)

vi bugar och bockar.

Idag fyller ELIN 16år så vi hurrar lite extra för henne idag! :D
grattis sötnos! ♥


thursdaynight

Hejsan! :) jag skrev ett inlägg förut, men glömde publicera det.. yea, iallafall så stod det typ att jag borsta tänderna i säkert en halv timme tidigare idag, var hos tandläkarn och kände hans "handsmak" i munnen, så vad gör man inte?
Nu har jag precis kommit hem ifrån det som skulle vart en mentalträning, men blev det så? icke. Hepp, dom hade tagit fel på datum så det blev inget med det. Istället strögade vi runt i stan och gick till McDonalds, haha jag älskar mitt lag =D Elin, Karin & Sabina.

Nu ska jag strax krypa ner och sova. Har haft ännu en toppendag på praktiken, har fått världens sötaste ungar att vara med! :D och jag som hatar tycker mindre om barn, haha. Snacka om vändning! :D tycker redan det är lite hemskt att jag bara träffar dom i 3dagar till, haha :(

bild på Sara & ellen på väg till bussen, vår
vs vinter? ;D


summermusic

Nu sitter jag här igen. Har lyssnat på Oh Happy Day sjuttioelva gånger och börjar tro att den är lite halv kristen av sig? Det verkar så ialla fall :) annars så ljuder annan sommar stämplad musik från högtalarna, så som Infinity, Inget stoppar oss nu, Summer of'69, Hey ya, Mayhem, Alla gillar brudar, Sexy bitch,  aa men ni vet! sommarsommarsommar!
ska strax krypa ner i sängen och tagga inför VISA'n. yea.



söta doftgranar från sweet.
junkyard.se 29kr/st

SkÖ N D A G

Hej! Min uppdatering har vart röven men nu ska vi se om jag kan komma igång igen :)

Sitter och lyssnar på lite dålig musik och försöker knåpa ihop en redovisning av boken En komikers uppväxt, så om någon har något bra förslag på musik är jag öppen för allt! haha (: Det går alltså inge bra. ¨
Idag har jag inte gjort mycke alls, vaknade av Linus och David och deras ljuva röster, så aa ;) annars så har det ju vart Söndag, vilket betyder städ och sov dag. Så det har jag gjort idag, började dagen med datorn och kommer antagligen avsluta den såhär och.
Fast idag och ett par dagar framöver kommer kvällen inte hinna börja innan jag ska upp igen. Har VISA, prao, kommande vecka och jag ska va med Sara & Ellen i förskoleklasserna på Mösseberg. Vi börjar starx innan 8 och slutar 12/1, varje dag! Så det är rätt gött =D men våran buss går 07.08 (!!!) så det är ju rätt jävla inte gött. Men vi ska väll försöka överleva ;)
Men det gör inte ni om jag skriver så mycket mer nu..

Igår var vi på pilgrimsvandring med konfan och det var.. mindre kul? men vi gjorde det kul, såklart =D Var hemma vid 3 och njöt av vädret, sen på kvällen åt min kusin och hans tjej hos oss, :)
amelie, malin, ellen, emil

eddie, patrik, robin, john

ellen, martina

en hög trötta människor

vädret..(!)

Hej! känner att jag är rätt bra uppdatering här? ;D Men det har hänt så jäkla mycket det sista nu så har varken haft tid eller lust. Men nu hoppas vi att det ska gå igen :) 
De senaste dagarna vet jag inte hur man ska förklara vädret, facebook gruppen "Sverige:Enda landet som kan ha alla årstiders väder under en och samma dag." hahah, idag har det varit toppen väder, sol, hagel, regn :) och igår snöade det som fan och, underbart? :D fast näe.


YESTERDAY =D

hör av mig latero, pussar!

HELVETE

Jag är arg, väldigt arg.
hade verkligen sett framemot träningen idag, men PANG BOM så kommer väärldens mensverk farandes och det var bara att le lite i utkanten där :( förjävla sur är jag! :(
så istället tillbringar jag kvällen med matten och so'n. det andra alternativet assåå :( HELVETE!
nu ska jag duscha, åt bara helvete med allt! :(
pricken över i'et är ju att mina fucking sms inte levereras heller. VAFAAAAAAAAAN

bild från i sommras, åh.


SOMMAR, DEN ÄR nästan HÄR! :D

DET ÄR FUCKING SOMMAR UTEEEEE =DDDDDDDDDD
JAG ÄLSKAR VÄDRET! yes, i do!

har inget att skriva, var och träna nu ikväll. big love. och igår övade jag till ett prov som det visade sig att vi har i morgon, så jävla onödigt -.-
nu ska jag sova, eller snart iaf. Är förjävla trött, och måste tagga till sommarvädret som ska vara heeeeela veckan !:') H A P P Y !  :D


pusss & godnattis

M0NDAY

H3LL0! :)
har uppdaterat väldigt då-dåligt, men skyller på det grymma vädret :) ni sitter väll inte inne och läser detta hära nu?! ;)

haha, vad gör ni en vacker dag som denna? själv har jag precis kommit ur duschen och ska kanske ta tag i läxorna i morn någon gång :) hähäh, nej, men kanske dåå. Idag har det ju vart kanon väder, så efter skolan så grillade jag med morfar och syster :G mumsi.. ill gött assååååå =D

igår var jag på vg-träning annars så gjorde jag inget alls, pussar!



den sista bilden snackar vi inte om.. men man kan väll säga att vi gifte oss och att jag var the Man? :)


el Clásico !

Någon som såg El Clásico? bored? MATCHEN VAR JU FAN TRÅKIG! :o dessutom så vann barca med 2-0, hm? Fjärde gången irad, kommer Real Madrid någongång resa sig? :o debatter debatter ;)

haha, idag har jag inte gjort någonting, hahah. eller jo, morfar var här och fika förut, då var jag med. Annras så har jag tillbringat dagen framför tvspel, det var inte igår! :o, och kissen (:
okej, nu ska jag avsluta det här inlägget lite fint.
El Clásico, t-r-å-k-i-g-t!


ajuste, Christiano Ronaldo.. åk hem till Manchester!
snälla..
han spelar ju fan inte i real madrid! -.-

lördag!

tandläkar besöket gick faktiskt bra, hon måste har sett hur jäkla nervös jag var för vi pratade hur mycket skit som helst, haha ;D men det gick som tur är bra, efter det så drog jag till skolan och strögade omkring där tillls klockan slog om till två någon gång :) då åkte jag hem och la mig i solen med kissarna lite! =D så jäkla mysigt! men fick en sån där jag-måste-göra-någonting - känsla så jag slängde iväg en signal till ellen och hoppsanhejsan så var jag hos henne, vi käkade glas och hade det allmänt gött :) vi sju någongång så kom mis padres och hämta hem mig :) kom hem, käkade lite, nördade lite och sen somnade jag =)

idag så har jag inga planer, sitter med spanska böckerna uppfälla och ska väll försöka plugga lite, men ieftermiddag får jag väll ta tummen ur röven och hitta på något! :D

två bilder från igår, sommar?!



TANDLÄKARNNN

Godmorgon! =D är på ganska bra humör eftersom att jag fick "sovmorgon", en extra timme iallafall ;), men jag är jävligt skraj eftersom att jag ska till tandläkarn om sisådär 50minuter, usch jag drömde världen mardröm om det inatt x] jag var hos tandläkarn som vanligt blablabla och när jag var klar och påväg att ta på min min jacka, så kommer det en jätte berusad gubbe som försöker våldta mig! Han har kniv och massa skit så jag låser in mig på ett toalett. Ingen av tanterna där gjorde någonting så jag satt därinne och skrev medans han hugger i dörren med kniven. Jag lyckas, på något(?), sätt ta kniven och slänga den i toan ;D och sen sprang jag allt jag hade upp till skolan! hahha, det enda stället där jag visste att det fanns folk typ ;D så jag snubblar mig dit och han kommer efter. Fort som fan slänger jag mig in och försöker låsa dörren, men tro fan inte det går! hahah, +att där sitter det massa folk som stirrar på mig, hahh jag ser ju ut som bara helvete! Men ialla fall så springer jag till so'n och skriker nått i stil med "SAMUEEEELLL, HAN KOMMER DÖÖDA MIGG! HJJÄÄÄLLLPPPP" så..aaa ;) så han ringer till alla klassrum för att alla ska hålla sig lugna, HAHAAHA. Sen försvinner han och jag typ somnar, och då vaknar jag.
Hahah, rädd som bara fan var jag! Låg och svettades som en gris och hade lipat som bara den, så som ni förstår så är jag inte fullt sugen på att gå dit idag! ;) men det går väll bra :)

nu ska jag fixa mig lite och sen kika tv med papi! =D
pussar! :)
 
bara jag som har tandläkar skräck? :(


denåttondeapriltvåtusentio

Hej (: muntert inlägg av mig förut va? ;) men jag var lagom irriterad -.-
nu sitter jag och ska allldeles strax krypa ner i sängen :) även om det blir sovmorgon i morn =D eller, sovmorgon och sovmorgon, jag ska till tandläkarn klockan 9, så jag får ialla fall sova lite längre :} bra det ffs! =D
dagen har vart lugn, nöjd med no'n var jag och :)
ajuste, utvecklingssamtalet gick också bra :) varför är man(jag) så jääävla nervös varje gång!? x]





nu säger vi godnatt! pussar! :)


F T W

VAD I HELVETE!
jag är rätt jävla irriterad! det är någon som har gett ut min och flera av mina vänners msn till någon sida och det addar folk jävla randoms heeela tiden, någon som vet vad det är? alla heter typ freecamlink.net (jag har inte kollat så jag har ingen aning omvad det är,) så funderar på ifall det är någon dota eller nått? någon mer som har råkat ut?
nu drar jagpå utvecklingssamtal, pussar!


VÄRLDENS BÄSTA!

FAAAAAAN,helvetes dator som dampar sönder -.-

har ialla fall vart ochtränat nu power strike igen, as kul, men jävla jobbigt! =D, hann inte uppdatera innan för innan jag visste ordet av det så stod det ett gäng härliga brudar utanför min dörr, hahah =D drar lite snabbt:

Det började väll med att det ringde ett oskyddat nummer som sökte amelie (moi)
jag - aa, hallå?
inget svart
jag - hallå..?
inget svart
jag - HALLLÅÅ!?!!
inget svar
jag - jävla nolifers! *klick*
5 minuter senare ringer det på dörren och jag sitter utan brallor och halv sover framför datorn/taggar inför träningen. Det knackar ju inte på såå jävla ofta här så min tuffing till syster "vågar" inte öppna (hon har sett vilka som står utanför -.-) så jag slänger på mig ett par mjukisar, och tänk hur jag ser ut, "nyvaken" en alldesler för stor t-shirt och mjukisar.. yes, och öppnar ialla fall dörren och där står det ett helt gäng sötingar! =D Natalie, Sara, Julia och Ellen stod där ute och lura, hahahah. Jag stog och stirra på dom ett tag innan jag fatta vilka det var, hahahahh ;D men jag ursäktade mig och sprang och bytte om till träningskläderna och hävde mig ut. Snacka lite skit med dom och sen var jag tvungen att åka och träna, haha så jävla söta är dom! världens bästa! ♥♥♥♥
nu ska jag plugga lite till provet i morn och sen sova! :) pussar

Julia & saris

Julia, saris, ellen

Ellen, nattis

S P R I N G

Gooooodafternooooo :) wazzzzzup?
nu är det vår! jag är inte superduperallergisk men jag är "vanligt allergisk" you guys know (?) :) men nu har även jag drappats av nysningar, kli i näsan och skit! okej att jag kanske har tagit tabletter men nu har jag börjat känna ändå, mindre bra? men det är ju vår ialla fall =D

nu ska jag plugga lite och sen drar jag och tränar :) pussar! :)

JAG BLEV GODISSUGEN!


2

DAY NUMBER 2.
amelie just left the buildning, kissies!

okej, godnatt!


tidagar, det är house!

HEJ
house tog slut för cirkus 13minuter sen, inte bra. Jag blev måttligt irriterad när dom sa att det skulle "va uppehåll tills i höst" OPRDIFJGHJ angry girl :( jag får hitta något annat att fylla mina tisdagskvällar med, kanske no'n som ligger här, fortfarande oöppnad -.- så får det blir.. we'll try? :)
njaaa, nu kryper jag ner i sängen och umågs med boken, pussar!


bara bilder på min snufflis idag, han är söt.



allt är vårt fel, vi är världen

IUTSDGHJ

O J   O J   O J  !
jag är ju rätt jävla as grym..

har kommit hem ifrån 1'a skoldagen, helt okej faktiskt. jädrans nöjd med båda proven så vi hoppas att det visar sig när vi får tillbaka dom också :) annars så har dagen varit lugn, eller allt därifrån? första dagen efter lovet så det är ju helt okej? =D
nu sitter jag och irriterar mig över att mina sms inte vill levereras och att jag är trött som faaaan samtidigt som noböckerna ligger här och gnäller om att bli öppnade, vad ska man göra lixom?! hähä :)

kanske plugga lite? kanske sova lite..?  kanske blanda det?
äh, vi kör på nått så får vi se vart det leder :)


1'st day!

Goooodmorgon! =D
Hur mår ni? taggade? nej, inte nått -.- hahah, jag kommer fan aldrig klara det här ;D somnade vid halv 3 inatt, halv 3! kommer ju fan kollapsa eller nått ju :o
nej, shit.
ska ta och borsta huggtänderna och sen dra mig till bussen,
INTE KUL DET HÄR! =D
ni som har lov, njut åt mig också :(


såhär sugen är jag på skolan idag, PUSSAR! =)

TOMORROW, WE'LL BACK!

Jag hoppas att ni sover nu? För imorn börjar skolan igen och då vill vi bara se glada ansikten, okej? =D och för er som lovet börjar nu, shut it! Själv är jag ju såklart sjukt taggad, ligger för tillfället och pluggar så det känns precis som vanligt (:  Har två roliga prov i morn och ett på onsdag, inte bra det här :(
nej, nu ska jag plugga klart och sen tagga inför imorn!
pussar!

Adam Lambert -Whataya want from me
Manian - Welcome to the club
Culture Beat - Mr. Vain

TAGGA MED VÄRLDELÖS MUSIK! eller rå humor?

vårigt, blommigt


hos bikbok, ginatricot och nelly.com

nu lägger jag mig i sängen och pluggar sönder lite! pussar :*

plugging

Det gick precis upp för mig att det inte går att ta en bild som gör att pluggningen ser lika jobbig ut som den är, så därför ingen bild på mina 700 papper :) det hade varit kul annars va? :)
jag sitter alltså och pluggar, jag har inte plugga något än idag, inte bra inte bra, skrev ju lite fint i tidigare inlägg att jag skulle plugga, men nääee :) jag sket it

Om tio minuter är klockan 9 och det betyder Johan Falk :) always. ska försöka plugga återstående minuter och efter filmen sen, pussar! :)

inatt såg jag på twilight, snacka om att jag längtar till eclipse! :')
två offeciella eclipse stills, OH MY GOD vad jag längtar! =D


I MORN KÖR VI!

Okej, nu har den snön som kommit försvunnit men det är fortfarande inte sommar, så missnöjet hänger sig kvar! :( På det så väntar 4författare och en biologi bok att få tränga sig in i mitt huvud och stanna där, ialla fall tills imorn. Jag har bestlutat att låta dom komma så nu blir det plugg-plugg-plugg!
funniest! ♥
nu ska jag tagga inför skolan som drar igång i morn, med hjälp av plugg i stora lass!
pussar :)

vi har alla våra sätt att vara aktiva på lektionerna.. jag & maria gör vårat yttersta för att få till det på bilden @ självporträtt ;D

YES...

@ kemi


FTW, SNÖÖ?!

utanför mitt fönster, nu!


det här är inget april skämt, men jag avlider nu.
jag hatar snö och att plugga, och nu tvingas jag att göra både och.. :(
pussar :)

good girl

Hej (:
nu har jag kommit in från en springrunda, fan va härligt! inte så att jag har bra kondis eller nått heller... haha (a) fick en sådär "nu måste jag springa annars dör jag" -känsla och det var bara att ge sig ut, duktigt av mig! :)
Idag så var jag på kalas hos min kära kusin Mattias med heela släkten, mys dä :)

hahah, tittade på vad jag gjorde förra april 4/4 och så här stod de.. :
Annars idag har jag vart på 21års kalas, grattis Mattis! :D I morn blir de tränings match mot Fkik på Brovalla :D kom och kolla!
ÅHHHHHHHHHH, det var ju typ sommar nu, för ett år sen :( vi spelade till och med match ute på riktiga gräset, nu längtar jag =D

nu ska jag käka lite och kvällen antar jag att jag ägnar mig åt att plugga lite svenska litteratur författare, pussar! :)

födelsedagar!


nu drar jag på kalas! (:
igår hade jag på mig jeand från nudiejeanse, jacka sisters, halsduk & cardigan från veromoda och converse.
pusssar :)

NEWS



shoes - peakperformance 1199 :-
nail polish - isadora 65:- (?)
+ lite små skit som toffsar och sminkbortt. :)

(update, haha när jag kom hem trodde jag nästan att nagellacket lucktade mint, det ser ju verkligen ut så! :o men icke sa nicke..)

Rush hour 3!

Rush Hour 3!
på tv4 nu, missa inte! =D


hahah, älska filmerna! :D

first summer day?

Hej! nu har jag klivit ur duschen och satt mig för att koppla av lite. I kväll nu har jag sccchtteekkkkt i solväggen med kissen, SÅ JÄVLA GÖTT! =D satt där i säkert en timme och bara njöt av solen, åh nu kommer sommarn! :')♥

I dag så var jag med mi familj på a6 och handlade lite, fick med mig ett par skor hem, men noway att jag slänger mina älsklingar :(
skriver mer sen :)♥


firade sommarvädret med nedcabbat och goda smoothies! :D

jag och stuartkissesen njöt av solen, han genom att snurra en extra varv i sanden ... och jag genom att ta ut min cykel! :D





update: jag glömde publicera (a)

jaaaaackaa

Godmorgon! (: sovit gott?

Det har verkligen inte jag, haha, har ont som f*n i ryggen :( skitans, men det går väll över antar jag :)
Idag är det lördag, vilket innebär att det bara är 3 dagar kvar på lovet, känns lite hemskt sådär :( NU hade jag velat ha lovet efter påsk, asså veckan som kommer, men det har vart rätt skönt att ha en riktig sovar/slappar vecka också :D

ä-l-s-k-l-i-n-g-s-j-a-c-k-a-n-!


Megan Fox! ♥


På bella&tyra show eftersnack så pratade dom om skönhetsoperationer osv, och då tog tyra upp Megan Fox. Jag menar, hon är utnämnd till Världens sexigaste människa och hur många gånger har hon inte legat under kniven?
På bilderna är det samma person, före & efter kniven. Ganska otroligt egentligen.. men ändå! men alla trender skapar en motrend, eller? hoppas kan man ju :) isf så längtar jag till den naturliga, lite hulliga (strl 36/38) osminkade trenden kommer, I'm in! =D
då kanska man kan hoppas att sånna som Heidi Montage ångrar sig.. Jag är för sköhetsoperationer då man "förbättrar" men inte när man "byter ut". usch & fy...


the
pic of Heidi? hur många tidningar fanns inte den här bilden i? -.-


WONDERBARES!

var och hämta någonting innan eller igår, :D
visar detalj bilder strax! :D


bingooo

fasen vad trött jag blev ;D pang bara.. (:
ialla fall, har kommit hem i från bingon nu - kanonkul! ;D eller inte. :) Jag och 0livia åkte dit, sålde lite lotter & var ute och gick lite när dom spela, innan vi fick åka hem så bar vi lite stolar, hahaha jävla linus som fick åka hem och slapp det :( jävla jämställdhet vi har i Sverige asså ;D

nu ska jag.. sova? neeeej, men äta lite snart och sen har jag väll piggnat till lite antar jag (: hopppas att jag får lite fina bilder av Julia & Clara från kvällen också, smarta jag glömde kameran så klart -.-
aja, pussar!♥


världensbästa Clara & jag tog en kvällspromenad/skräckpromenad?! och fick syn på massa grodor ;D


home!

hello guys (: hur mårs det?
Jag har precis kommit hem från ellen, duschat lite och så :) snart så drar jag ner till bingon och efter det så vet jag inte vad som händer.
har haft en mysig kväll med tjejerna, får se om det blir något mer i påsk.. men det var  mysigt iallafall(: påskade runt i lilla stenstorp lite och var allmänt coola ;d, eller en del av oss iaf :D
nej nu måste jag klä på mig och dra till bingon, pussar ! ♥

bild från när vi firade mig & 0livia i höstas :D
hahahah,a jag fick allergi chock ;D

nelly.com


le-le-legginsmaina!

NEW CATEGORY

NY KATEGORI HÄRÅÅÅ
and the namn?
B U D G E T  V.S  L Y  X
fyndigt, right? ;) nej men var jag är rolig, nu kör vi!
här kör vi lite roligheter gällande pris, :D



Först ut (:

heeeeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiium


min syster kom precis hem med en helium ballong, en stor sådan.
HAHAHAHA, kisses :*

1 april, GLÖM INTE ATT LURAS IDAG!

:) ¿ʇʇoƃ ʇıʌos 'uoƃɹoɯpoƃ
:) ʇǝp pǝɯ ɯǝןqoɹd ʇoƃåu ɹɐɥ uǝƃuı sɐddoɥ p:¿ƃɐpı ɹǝu-ɥɔo-ddn ʇןןɐ ɐʌıɹʞsɥɔo ɐʇ ǝʇʞuäʇ ƃɐɾ ås ןıɹdɐ ɐ:1 nɾ ʇǝp ɹä ƃɐpı

Eller inte?
Hahah, lite kul ska man väll få ha =D
sovit gott inatt? det har inte jag, hähäh. Stängde av datorn vid 1 och skulle sova, men går det? tro fan inte det. Jag kunde verkligen inte sova, sista gången jag titta på mobilen var klockannhalv 3, inte braaa :( men en film och tankar är aldrig en bra combo, right? ;)
planer idag? ikväll åker jag till ellen och myser, men fram tilll det så är det lugnt här.

nu ska jag pallra mig ur sängen och ta tummen ur röven och försöka hitta på något..
so long, ;*


jag längtar efter min jeansjacka =D


RSS 2.0