mh..




Vad äre för film jag har? ....

14 år! :D

Min dag idag asså :D
Först tänke jag visa lite av vad jag fick och sen ett vanligt inlägg :)


allt ärifrån ACNE (someone lööövs is :D)


Nu börjar det vanliga inlägget ;)
Visst är jag rolig? :D
I alla fall :) jag hatar min mobil! Så den kan stoppa upp nått i, jaa hade den haft en röv hade den vart proppfull nu "SÅ ATT SÄGA" :)
Dagen har faktiskt vart riktigt rolig :D I skolan hade vi tema (lika cp varje gång -.-), hk vi gjorde supersmarrig fiisk :)), so (<3) lunch, idrott hel-bäst såklart! och sist no :)
Matchen idag blev inställd så jag satte mig lite med skolan när jag kom hem. Efter ett tag kom Alexandra hem och framåt 5 halv 6 kom mami :) Vi åt&fika lite och nu sitter jag här :) Nu ska jag snart dra mig mot min super-sköna säng så hörs vi i morn nu när jag är SUPER bloggaren igen ;)
pussss <3

vad?

Skulle inte jag bli ihärdig nu igen? -.-
Asså alla dessa läxor dödar mig - lååångsamt  :( Save me?
Nu ska jag spela Farmville hahaha, någon som är kunnig?

Nya WOW fan ;G


Tävling! :D

Hej på er sötnosa :*
Jag är med i en tävling här så nii får jääätte gärna gå in och rekomendera mig, hahha ;)


Det är den här sötnosen jag snackar om! Gå in och delta du med! :D


Det här...

.. fick jag utav dom bästa och :)

Tyvärr ligger morgonrocken o de fortfarnade i tvätten men jag looovvar att lägga in en bild på den sen :)
Här kommer en bild på det "andra" jag fick och en bild på hur jag såg ut på det första kalaset :)
(jag bytte om sen)


Hårspray, bodybutter & brun-utan-sol! Tack för den tjejer jag menar "Här får du blekfis! :)"


t-shirten (xl variant) från hunkydory (?) (O-N-L-Y, i göteborg ;))
leggins, linne  & hemma gjorda kedjor :)

innan...

Hej på er :)
Eftersom det blev lite snålt med bilder i går tänkte jag bara göra ett inlägg med bilder först :)


Jag älskar min underbara farmor som bakade den här godingen åt mig:D <3<3<3<3
(nej, JAG kan inte baka, hihii)

Morgon bild på Clara, Ellen, 0livia & Maria

Hahhahah, vi hade såå kul med Andréas lappar :')


Snygga Natalie & Sara :) Sen tror jag det är 0livias sexiga ben... :G

Maria, hahahahh :D


Myyys brudar :)

"Men kolla haaan"
- HAHHAHHA, hur ser hon ut eller? ;D
* ÄR DET *****?*

hahahahha, mina tjejer :)<3<33

vad vare jag sa? :D

Morning (:
I've just, nej jag bara skoja. Så kul ska va inte ha ;D
God morgon på er  :)
Jag ska precis när som helst dra ner till bussen, det är redan Måndag!
Shit vad helgerna går fort eller? Den var bara som bortblåst ju... Damn :( Nej, nu har klockan tickat iväg för långt och det är dags för mig att säga
  farväl (;

Kissssses <3


nu MÅSTE jag bättra mig!

Jag veeet att jag är sämst att lägga ut vad jag har på mig/shoppar osv. Men i morn visar jag både vad jag fick på kalaset och av tjejerna. Just nu ligger morronrocken i tvätten eftersom jag är allergiskt mot både halm&hund och sen hade vart i bäggedelar så körde mamma den i tvätt maskinen :)
Och då tyckte jag att det var enklare att visa allt då? right?!

nu ska jag sova, ses i morn sötnosar :*

andra halvan... damn blondin!

Direkt efter fotbollen skjutsade pappa mig till Clarisötis :)
(ni kommer nu får höra världens historia, men gud så roligt vi hade!)
När jag kom fanns bara Martina där men efter en stund kom även 0livia & Emelie :) Vi började väll titta lite på tv oså, det var egentligen tänkt att vi skulle titta på filmen "Jorden runt på 80 dagar" för vi ska redovisa den i skolan. Så vi satt och titta lite på tv och helt plötsligt ringer Andrea som bara bor några hundra meter ifrån Clara och säger att det har kommit en vild katt och fått ungar på deras höloft och om vi vill komma och titta på dom. Jo men det vore väll inte så dumt säger vi :) Så vi knallar iväg och efter en stund möter vi Andrea och vi går tillsammans bort till höloftet, jag,olivia,clara,martina,emelie och andrea. Clara (tuffing!) går först uppför trappan och jag efter men när vi kommit upp säger hon att hon inte vågar, jag menar allvarligt CLARA?! Men jaja, jag gick väll före och lockade på kattungarna samtidigt som jag kläckte ur mig kommentarer som "Men du Andrea, du tror inte att vi missar dom och trampar på dom?" menmen.. Jag och 0livia gick alltså först och när vi går där och "kommsikissikissiii" -ar så dyker dom upp. Allihopa (utom andrea, martina & emelie såklart) står och skriker GRATTTISSS och HURRAA och jag och 0livia (som blev firade) fatta ingenting och bara skriker för vi blev så jäkla rädda, hahahahaha xD Så dom hade alltså planerat hela det här partajet i veckan och vi fatta inget. Men gud vilken överraskning vi fick asså! Fy fan va jag älskar er brudar :') Bästa surprisen ever!

Jag fick en suuupper mysig morgon rock i världens härligaste färg! Skiiit gosiga tofflor i supersöta färger.  Ett hårspray, en bodybutter och en brun-utan-sol. JAG MENAR TACK FÖR DEN!  - får du blekfis! Hahahahahhhah ;D




På första bilden har vi en party sugen Muskot :)
På andra bilden är det Martina & Mynta, fatta vilken party-feeling den bilden har eller? :D
och på tredje bilden ser vi ett nyvaket gäng :)


Tack för det är brudar, ni är fan bäst!
Jag älskar er, don't forget!
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<333<3<3<3<3<<33<3<3<3<3<3<33<3<3<3<3<3<33<3<3<3<

Halva lördagen....

Hej på er (::::
Det blev åter igen vääldigt dålig uppdatering men nu får ni ta er tid och lyssna på min minnesvärda lördag
Dagen började runt 10'snåret. Då var det bara att snabbt slänga sig i duschen och sen vid 11 började det ramla in folk i våran lilla hydda ;) Haha, nej men det kalas som stod på schemat. (SJÄLVKLART FÖR MIG ;o) Det är ju faktiskt bara 3 dagar kvar till min dag :D Haha, lite happy är man ju :) Jag fick lite pengar & presentkort & sånt, kanon bra asså! :D Men för mindel så slutade detta vid halv 2 ganska exakt. För då befann jag mig nere på brovalla för en speciell bussresa till Jung :) Damerna hade kval, tyvärr slutade det men förlust, 1-2, men bussresan får i alla fall tummeupp :)




Några bilder från matchen :)


Hyllning!

Strax kommer ett "riktigt" inlägg men först
en über hyllning till Paow som har gått ifrån sitt super rosa läppstift till det mognare röda. Håll med om att hon ser mycket bättre ut i rött än i rosa?!


Godmorgonn :)

Godmorgon på er :)
Jag har precis klätt på mig och kletat lite maskara så nu är jag redo för vad som helst, hahah (; Vad gör ni en sån här morgon? :) Klockan är 25 så jag behöver inte riktigt gå än (34 äre dags). Tror inte att det händer något speciellt idag, har ju elevensval med Annappanna men inget annars (: Vi håller på och designar om t-shirtar som vi inte andvänder, haha ni kommer att få se (:
Nej nu måste jag gå, puss :*


ojojoj..

Nu är det äntligen avklarat, det är föredraget jag snackar och jag är faktiskt super nöjd! :D Dock så började dagen sådär lagom ostressat och jag glömmde papprena hemma, problemas..... Men eftersom att jag är superAmei så fixade jag det ändå ;) Jo jag körde helt enkelt utan pappper (OMGOMGOMG) var lite smått nervös innan och trodde att jag inte skulle komma ihåg någonting men när jag väl kört igång så gick det som smoort ;D Dock är starten inget vi pratar om (eh,aa, mm, ehm, typ, tja..) hahahah, men jag tog mig ett litet snack med Annika och det var helt okej (: MVG elever :D

Nu
har jag precis gjort klart matten (jag hatar matte, tjjlalalallala) utan probelm (nästan -hahahah) nej men nu är den avklarad iaf :) :)))))))
Nu ska jag gå och lägga mig och läsa på engelskan innan jag somnar, pusssssss&krammm <3

Shit vad bra jag var på o uppdatera idag, right? ;)


O - M - G

tuseday night

Hellu "everyone" :)
Sitter och tittar lite på tv nu innan sängdags precis.
Vid sex skjutsade mamma in mig till Stenstorp/Sportvallen där jag mötte upp Sara, Andréa och 0livia så kollade vi på det ompratade derbyt mellan Stenstorp och Valtorp (p14) :) Tyvärr gick det inte hela vägen för våra grabbar och med två tur mål (tunnel på erik, jag menar - skämtaru?!) så tog Stenstorp hem matchen med 2-1... Damn, men våra grabbar tar det nästa gång, PROMISSEEE!
Hade med kameran och fota lite men dom lägger jag upp i morn tänkte jag...
Här kommer i alla fall en "Todays"





Förresten, jag märkte det förrut när jag tittade runt på lite bloggar och kom in på Krilles blogg och märkte att han är ju jäkligt vampyr lika ögon, right? Nu vet inte jag om han har redigerat bilden ohatt sig men titta själva?

 

uppdate: Glömde bilden, ahaha :'D

Natttttii<3

Hm, jag har tagit mig en funderare...

Jo,  men det är ju såhär att jag vill ha ett par riktigt snygga höst skor nu. eftersom att jag fyller år snart äre höst! Så jag har kollat runt lite på diverse hemsidor (skoaffärer) och fått några riktiga napp.





Men jag vet inte? jag hade nog tänkt mig utan klack nu i vinter? vad tycker ni?
Jag veeet det här kanske inte var de med wow'iga skorna jag hittade men dom var "vanligt" snygga liksom.. u in?

DÖM DÖM DÖM!!!

Sinnes sjukt!

Kan ni fatta att det bara är 57 dagar kvar tills New moon premiären?! Och om 27 dagar kommer soundtracket ut! :D Julafton ju :DD::D::D Tänk att det bar är 57 dagar kvar tills vi sitter fast klistrade framför bio duken och ser New Moon?! Minns ni att jag började en ned räkning i min garerob till premiären? Jag minns i alla fall att när jag fixa iordning de så var det 209 dagar kvar. Och nu är det bara 57 kvar! OFATTBART! Jag tror jag går i taket av lycka snart asså!

Men det värsta i mitt, någonsin!, liv har hänt. Den 20-22 November är det Oden Cup. 20 November?! Jag dör! Hur fan ska jag hinna till baka från Stockholm till 24.00 (då vi tydligen har match) asså fattar ni att jag gick helt i taket när jag fick reda på dethär?! Jag har ingen bra plan än så om ni är logiskt kreativa så får ni GÄRNA så en singnal och planera med mig! :D "Tyvärr" blir det nog saga-premiär för mig och New Moon (jag lär ju se  den mer än en gång?!). Men den 30 juni 2010 smäller det! Då har Eclipse prelimänert premiär datum! Stockholm - PÅ PLATS!
Hittills får vi nöja oss med en bild på Hey Beautiful och listan på soudtracket:

  • DEATH CAB FOR CUTIE — MEET ME ON THE EQUINOX
  • BAND OF SKULLS — FRIENDS
  • THOM YORKE — HEARING DAMAGE
  • LYKKE LI — POSSIBILITY
  • THE KILLERS — A WHITE DEMON LOVE SONG
  • ANYA MARINA — SATELLITE HEART
  • MUSE — I BELONG TO YOU (NEW MOON)
  • BON IVER & ST. VINCENT — ROSYLN
  • BLACK REBEL MOTORCYCLE CLUB — DONE ALL WRONG
  • HURRICANE BELLS — MONSTERS
  • SEA WOLF — THE VIOLET HOUR
  • OK GO — SHOOTING THE MOON
  • GRIZZLY BEAR — SLOW LIFE
  • EDITORS — NO SOUND BUT THE WIND
  • ALEXANDRE DESPLAT — NEW MOON (THE MEADOW)

  • Såå härlig bild, right? :)
    Nu måste jag sova,
    sleep vell cuteisar :*


    Bra morgon! ;D

    Jaa, jag låg och drog mig till tio över sju (vanlig morron asså) och hann med bussen utan problemas! (who's bääääst?;))
    Förresten så har jag precis övat igenom mitt föredrag 17 minuter, YEEAEAA! Jag är bara såå bäst! :D Och då körde jag utan powerpoint presentationen så det lär ju bli längre. Rätt bra med tanke på att det "ska" va 10 minuter! ;D Jag är helt enkelt bäst asså! :D
    Innan jag läste igenom föredraget så gjorde jag iordning några mackor som jag precis tvingat i mig. Jag är så jäkla ont i magen asså! Och det blev bara värre utav mackorna, damn :( Men förhoppningsvis så släpper det till träningen om mindre än timme. Ibland är jag lite     bättre än alla andra ;)
    Nej, nu måste jag packa väskan och sen dra iväg till träningen :)
    Vi hörs senare <3

    Här har ni en bild jag tog i morse när jag vakna ;)
    Fy fan vad dålig kvalite man får på bilderna när man tar inne på mitt rum!
    Så här såg jag förresten ut idag :)
    "Långärmad" t-shirt från Marc O'Polo (vitt linne under från hunkydory tror ja..)
    och jeans från acne :)


    Oavslutat föredrag

    Jo, så ligger det till. Jag är fortfarande inte klart med föredraget som jag borde vart, för en vecka sen? Kanon bra Amelie! :D Haha, nej men sådär överdrivet lyckad känner jag ju mig inte men det löser sig i slutet, som vanligt. Hahah! Idag vaknade jag i tid och klockan är 07,28 så det är strax dags för mig att kila ner till bussen :)
    För er som undrar så vaknade jag  32 igår (vi går 34 till bussen?!) så det blev lite sterssat. Nej nu ska jag fixa till mig det sista. Pusss & krammm


    Heyy handsomee <3


    J..

    Jösses! Jag måste sova! Vill ju inte upprepa dagens insident! ( Ha två minuter på sig från det att man går upp!)

    Natti babys!

    Match - HAHAHA

    Hej alla söta datanördar :)
    Nej men riktiga nördar kan ju va söta :) Emil (ehmiil)är ju söt! Och han är ju verkligen the biggest nörrrrdd! Dock min bästis nörd men whatever! Adda honom på [email protected] , han lär bli glad när massa datanörds snygga tjejer addar honom! Work it ladies!

    Haha, min vän Emil asså...
    Idag var det skola precis som vanligt. Efter Lq'n som vi började dagen med hade vi slöjd. Och med våran stenhårda tjej grupp i träslöjden brukar de va (fuck-)-måndagens höjdpunkt. Men idag så hade typ alla kör (omg asså, så jävla löjligt! Skämt osido..) så vi hade en übermysig lektion på tio kvinnor! Haha  :)
    Sen hade vi matte, svenska, lunch, so, spanska & engelska med min babe 0livia, oslagbart!
    Hemma var jag 10 i fyra och jag hade en samling på brovalla halv fem, stress? OM! Så det var bara att snabbt som sjutton kasta i sig mat under tiden som man packar väskan och sen slänga sig iväg till samlingen. Självklart hade jag stressat "i onödan" och vi fick vänta på brovalla i tio minuter, hahaha :)

    Matchen ska vi inte prata om men matchen var ju sådär lagom rättvis (division mässigt!) så vi förlorade (punkt.) Nu måste jag göra klart mitt föredrag som jag (antagligen) har i morn, härligthärligt!

    Vi ses senare sötisarrr :)

    Intresserad av några av töntarna? :) Lämna en kommentar! Emil är den korte fan, haha!
    (Gå in på hans bdb för bättre bilder!)

    another hemlis :D

    Tjatja bloggen! (^^^^^^)

    Har precis lunch'at lite, mumsigaste lax :G. Sitter och håller på med en lite hemlis! Mh.. jag kom förresten fram till de att ni aldrig får veta vad mina hemlisar är för något. Detta för att de aldrig går i verket, men den här hemlisen ska jag verkligen försöka lyckas med! Så jag ska fortsätta med den direkt efter det här inlägget! :)

    Har blivit vädligt dålig uppdatering jag vet, så jag tar de senaste dagarna lite snabbt;

    Fredag kväll; Som sagt så kom Sara och 0livia hit och vi mös lite innan vi drog in till folketspark(!?) vid nio :) Vi träffade dom flesta där inne så dom förgyllde helt klart kvällen! Sjukt rolig! Brabra.. Vi drog hem vid halv ett typ och då var det bara att slänga sig i sängen direkt. Skulle nämnligen upp på lördags morgonen....

    Lördag; ...och spela match i Floby. Vinst for ones med 4-1 bra jobbat tjejer! :D Vårat insläppta mål är ju lite sådär lagom komiskt, haha. Bollen bara rullar förbi Emma och då hör man ett oskyldigt Ojdå... haha, sötnos då :) Dock gottgjorde hon sig med att rädda en straff, hel snyggt!
    Efter matchen åkte jag med mamma&pappa&sanna in till stan(skövde) och handlade lite. Som ni borde veta så fyller jag år om 10 dagar! Mhm, hoppas ni har pejl på de ;) Så vi handlade lite "födesledags presenter" oså :) Men det får ni se vad de var för något den 30'onde. När vi var klara på stan tog vi vägen förbi farmor & farfar och fika lite samt att hjälpa dom att lägga in pelletsen som dom fick på fredag kvällen/eftermiddagen :)
    Sen hem och ta igen sig hela kvällen :)

    Söndag(idag); Jag vaknade vid 10? Åt lite frukost och vid 11 åkte jag ner till brovalla eftersom jag hade tänkt att kolla på sista damlags matchen. Men eftersom att det var väldigt tomt på folk där (förutom tipspromenads folket) så förstod jag att det var en borta match. Bra gjort av mig! Så det var bara att cykla hem igen. Satte mig här och tänkte jobba lite med det omtalade föredraget dock har jag inte gjort ett piss utan bara suttit här och gjort igenting. Nu borde hon väll ändå göra de? tänker ni men no no. Nu ska jag fortsätta med min lilla hemlis så hörs vi senare ikväll :)

    Tonight..

    God eftermiddag på er :)

    Har precis tagit en dusch och funderar på vad jag ska ha på mig ikväll. Ska nämligen fira min 0livia idag, eller typ i alla fall.. Så hon och Sara kommer till mig snart och då ska vi ha lite mys innan, och vid nio (TROR JAG!) drar vi in :)

    Vad ska ni hitta på ikväll? :)

    0livia14444!

    Om 13 dagar fyller jag år! Det betyder asså att det är 0livias dag idag:) 14 år baby :*
    Gratttissssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

    Strike a pose baby!

    Alltså 13 dagar kvar!

    OMG OMG OMG OMG OMG OMG OMG


    lindex - 299:-


    Vad säger ni?


    back?

    oj, det var inte igår! Hej på er!
    (om det finns någon kvar?!)

    Jag har inte vart sådär överdrivet ihärdig bloggare på sistonen *hosthost* (jäkla ont i halsen;)) men missar man en dag så är det kört? Eller? så tänkte i alla fall jag :)
    Jag har för mig att jag nämnde något om en ny design precis före mitt "avbrott"? Gjorde jag inte de så säger jag det nu, men först behöver jag ha lite mer amelie-kort. Har typ inga ego bilder alls asså, haha (; vet inte varför..

    Idag (ja, nu kör vi!) har det inte vart något speciellt alls. Skola som vanligt tema, hk (PANNKAKOR, mumss..), so/studievägledar-tjej/tanten var och hälsa på, lite lunch, IDROTT(lovely) och sist no, hyffsat soft dag faktistkt. Hemma igen körde jag på lite plugg (spanska&so) och sen vid halv sex ungefär cykla jag ner till pla'n och dömde p12. Lättförtjänta pengar :)::))))::)
    Nu borde jag gör klart svenska föredraget men jag har verkligen tappat lusten - bra amelie.. - så jag gör det någon annan gång :)
    My name is Inga :)



    Plugga nu? I will try...

    Pluggar asset av mig..




    Slutar så här...

    Jag skrattar lika mycket varje gång


    Såå jvla bra xD

    kissie...


    Hej jag heter Kissie och jag photoshopar inte mina bilder
    - NEJDÅ! ;o


    ?


    en liten tröst..

    Jag kämpar något hemskt med massa designer samtidigt nu därför blir det dålig uppdatering, men idag har jag inte gjort så mycket mer än vart på första konfan nu i eftermiddag/kväll skitkul..... :)

    En liten tröst till er ihärdiga bloggläsare :)
    Här är mina höst favoriter från;


    Mina ikoner är tillbaka .D:D::D:D:D::D

    Ääääntligen kan jag uppdatera så att det blir som på en vanlig blogg - WIHO! :D

    Men jag hinner inte nu (a)
    för jag jobbar på ellens design :) Men snaaarrrt så :D

    Vart är mina ikoner?

    Hejbloggen :) Ni får ursäkta för dålig update men jag har fått ett alvarligt problem! Ni vet mellan rubriken och där man skriver inlägget finns det ju massa ikoner? Typ HTLM, ladda upp en bild, kursiv/fet/understruker osv.. DOM ÄR BORTA! Dom finns inte där längre helt enklet! Vad ska jag göra?! Snälla hjälp!

    Nu måååååste jag..

    PLUGGGA

    och jag orkar verklkigen inte - lyckat!
    Men vi hörs senare :) pusss & kram :*


    Äntligen :D

    Godmorgon sömntutor :)
    Nu har jag äntligen tatt tummen ur röven och laddat ner iTunes, haha (; Mamma har klagat så att hon inte fått någon musik på iphonen och igår när jag tog min ipod och skulle fördriva buss tiden, aa då hade den ju bara gammal och trååkig musik, men nu är det fixat! ;D


    Gaga kör på svenska :)


    Vad tror ni? nu när hon pratar svenska kanske det snart kommer svenska låtar också? ;D

    Nu går jag till bussen, kiissss&hugggss :*

    love ya guys


    Skoldags :)


    Nu drar jag till bussen :)
    Trötta jag inpirerades av hösten...
    :(((((((((((((

    pusssi

    RSS 2.0