/amelie

Just nu sitter jag vid en fladdrande skärm i datasalen och har ett väldigt invecklat samtal med Linda om (såklart) Addi och Sandras breakup, hahaha! ;) Vi ska egentligen skriva om våran påhittademänniska men det går så där och jag orkar inte alls faktiskt.
Hemma håller jag på med min Edward/Twilight garderob hemma och det kommer ut en bild så fort jag är klar!

Nu ska jag äta, psss


deppppppppp

Ja, jag vet inte riktigt hur jag ska tolka det mer än; oh my god!
Det kan man visserligen tolka olika, men vad jag menar är "oh my god, jag har köpt tredje boken!" Man blir helt jävla galen av dom, (jag har fått viss påtryckningar av mina vänner), jag behöver något mer intresse än fotbollen och böckerna, hihih :}

Förresten så spelade vi match i går (igen) gick sådär, förlust med 3-1 (Mot Tidaholm) men shit vad vi slet! vi öppnade matchen med inte så bra försvarsspel, så efter 20 min (?) stod det 3-0. Men när Madde äntligen kom ut på plan tryckte hon enkelt in 3-1 målet. Det blev det slutliga resultatet och vi höll tätt större delen av andra halvlek. Vi slet fan som djur! Men shit var gött det kändes i bena efteråt, jag kunde inte gå (a)

(snart kommer lite bilder på, gissa vem...)


20 days..

"Sommar sommar och sol, havet och vinden och doft av kaprifol"
eller?
Nästan i alla fall, jag är på SUPER humör och ja, jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag sitter i solen, är själv hemma, äter apelsin, har mina favorit solisar och lyssnar på super musik. Så vad kan va fel liksom? =D
Jag tänkte snart gå in och ta en dusch och sen kura ihop mig framför tv'n och kika på Robinson 2009, hihi :} Och sen ska jag titta på Twilight igen den, och ett armband, var det enda jag fick med mig hem från Jönköping igår, jag har aldrig känt mig mer lyckad måste jag säga!

För den som inte har räknat ut det än är det bara 20 dagar kvar (för oss) tills skolavslutningen. Sen har vien långt skönt sommar lov på oss att göra ingenting. Slippa matten, biologi, svenskan och all annanskit i skolan, ååååååh så jäkla skönt! ;D

Ne, nu när solen gick i moln blev det riktigt kyligt faktiskt :o
Så jag tar min tjocka rumpa och går in och tar en dusch så hörs vi sen
kysss


IQ - ?

God morgon alla söta och glada, eller halv döda som jag. Jag vet seriöst inte hur längen jag har sovit inatt men det är väll i alla fall mer än 12 timmar och jag är skiiiiit trött, haha! Nu när jag vakna tittade jag på klockan ,som visade alldeles för mycket!, och insåg att vi aldrig skulle hinna upp till (vart det nu va) och kolla på Mattias. Så jag springer upp och in i mammas och pappas rum samtidigt som jag skriker -GÅ UPP! Men det är bara det att när jag kommer in där så är sängarna bäddade och det var bara jag som hörde orden, dom andra hade redan åkt. Så jag ringer till pappa och hör i fall Mattias har kört än, nej, han körde självklart sista heatet i första omgången. Smartis jag kom ju självklart inte ihåg att han körde senior istället för junior som förra året, (juniorerna kör de första 4 heaten) haha (a)
Så medans jag vänta ringde jag till farfar och farmor så nu ska jag väll få lite mat innan det är dags att kika på 0livia som spelar med damlaget (ígen ;)) 15.00 börjar matchen så kom och kolla va fan! =D
Nej, nu måste jag sätta på mig om dom skulle komma vid 12 ;)

Hanna och Julia, glöm inte speltavlan idag 14.45 på Brovalla!


Ny inköpt, skolavslutningen?


"Hur ska jag bli bättre i skolan?"

Tyvärr blev det inget springande för mig idag. När jag var påväg ut så kommer Alexandra lunkande på vägen och oskan och regnet gjorde att jag fick stanna hemma (- jag vill inte vara hemma själv när det oskar.) Menmen, jag gjorde 50 x 2 situps ist =D Skit stolt är jag (h)
Nu sitter jag här med Tarot korten från frida tidningen och frågan om jag blir bättre iskolan ser väll ändå ganska lovande ut? (;
 


Todays outfit



Linne, ny köpt från veromoda 179,-
Cardigan, veromoda 129,-
Jeans, ginatricot tror ja

Hurtiga jag!

Jag sitter hemma, helt själv och det är j*vla skönt. Men nu måste jag verklige städa mitt rum, haha! Jag ska försöka skriva min svenska snart och sen ska jag ge mig ut på en spring tur. Nej, jag ska springa och sen ska jag försöka slänga in en bild på en kanske skolavslutnings klänning :)
Men nu ska jag spring, japp
puss


Fredags kväll

Jag har inte riktigt hunnit med fredagen, riktigt kul kväll/natt.
Jag börjar från början;
Efter skolan åkte jag hem och strax därefter åkte jag med packad väska iväg till Ellen där Martina också befann sig. Vi hade mycket kul innan vi ångrade oss från att titta på Valtorp-Stenstorp matchen till att titta på Ellens Hampus. Gick mindre lyckat när vi gick runt  i hela fkp för att hitta vart han var. Vi hittade honom aldrig. Eftersom vi hade planerat att se på fotboll så var 20.30 bussen ganska perfekt, men eftersom att det inte blev någon fotboll så hittade vi Dani vid skejtarna (och lill-kalle) och han var så sjukt gullig att han skjussade oss, en och en, till rececentrum så vi skulle hinna med 19.50 tåget (klockan var 19:40) Sjukt kul, men vi kom på tåget utan vidare utkassa =D Så vi kom tillbaka till stenstorp...





 


fina är vi



Efter tåget gick vi hem till Ellen och sen snabbt ner till villan. Det började med lite käk, tacos, och sen lite allmänt. Framåt tio?elva?tolv? var det meningen att vi skulle köra någon rock band tävling, men med så himla intresserade medlemar blev det inget (; Så vi satte på en film framåt ett som jag knappt såg tio minuter på? Vi gick ner och satte oss och dansa och sjöng ist (medans Ellen pratade med Dani eller Hampus vem det nu var) men jag dansade med Martina iaf(robin o linus) =D Vid fyra(?) gick vi upp och "la oss" men vi gjorde väll allt annat än o sova? Det var lite synd om dom som faktiskt ville sova (Ellen) för det var väldigt hög volym därinne ;) Det slutade utan sömn och en väldigt fin Martina.












Så, det var några bilder men ajg orkar inte mer nu.
Sov gott så hörs vi i morn!<3

kvällhär

Nu ska jag och mina trötta bwn sova.
puss

TJOCKIS

Nu känner jag mig bra, riktigt bra!
Jag har hunnit med tre inlägg på 20 minuter? Så detta inlägget  betyder att jag ska röra lite på fläsket. Wish me luck and I se you later!

SÄXIGT!

nyshoppat

Jag har kommit på mig själv med att vara väldigt dålig på att ladda upp saker i kategorin Shopping&outfits, men här kommer i alla fall ett sött sommarlinne jag köpte på veromoda igår för 179,90,-

inte något äcklig hals där?

så sjukt bra!

Nu har jag äntligen köpt andra twilight boken, jag håller verkligen med varnings texten
"vansinnigt beroendeframkallade!" så himla rätt bara.





Nej, nu ska jag fortsätta skriva på min spanska inlämning och eventuellt också en bokredovisning? Kan ju va rätt skönt att inte ha något sånt kvar när det bara är 3 veckor kvar! Helt vansinnigt!
Puss så länge (k)

IDAG

Nu har jag precis kommit hem från skolan och borde egentligen ta tag i matten, vilket jag ska, snart! Men jag kan bara inte strunta i att visa er den här bh (längre ner) från Nelly.com. Asså, det finns verkligen saker för precis allt, men jag menar, seriöst. Silicon bh? Jag själv tyckte det var ganska roligt och blev så chockad när jag såg den att jag trodde att jag skulle ramla av stolen, haha(a)

Jag känner mig helt konstig i kroppen också. Det kan bero på att jag är helt rastlös för jag inte träning eller match elle ngt ikväll, det kan bero på dom konstiga kakorna på hk'n, det kan också bero på att mitt schampoo tog slut och jag fick ta nytt. Vad det än är så är det lite läskigt måste jag erkänna..

Nu ska jag plugga matte, pusssen

http://nelly.com/productInfo.asp?qNavigation=categories&qNavigationClass=1&qNavigationGroup=11&qClass=1&qGroup=11&qProductId=184002&qProductColorId=0012&scrollbarreload=yes&language_id=1&gender=1

EMPTYYYYYYYYYYYY

Det känns riktigt tomt nu, jag sitter och saknar min dator men kom fram till det faktum att även om jag får tillbaka den så är den helt tom! Inga bilder eller nån skit kommer ju att vara kvar, så ledsen man kan bli :( Men samtidigt kanske de är bra? Med en nystart menar jag... radera det förfluta och börja om på nytt? Inte helt dålig idé det där asså! (Supersmarta JAG!)
Nu har jag precis skickat in den rättade uppsattsen och hoppas att det kan få mina betyg att springa uppåt lite, (hoppas kan man ju) Om en halvtimme ungefär så kommer Hanna och hämtar mig och jag är med på dagens match (hihihi) Så jag ska börja packa tänkte jag. Men först ska jag skriva ut tiderna för poäng tavlan och säga farväl till er.

Farväl kära läsare :)

(jag har funderat på en tävling snart också,
vad säger ni om det?)


mondaaay

Nu sitter jag och halv tittar på Cityakuten medans jag tänker på att jag verkligen skulle behöva ett fotbad, haha? Men vid närmare eftertanke så är mina fötter så fantastiskt underbara så det skulle nog inte behövas (säkert!). För att prata om något annat än mina fötter så var jag på utvecklingssamtal idag, gick faktiskt bra och det var egentligen bara två grejer jag vill ändra på (helt och super duper privat!) Annars var jag riktigt nöjd.
Nej, nu ska jag krypa ner i min super sköna säng och kika på projekt runway, natti!<3


Fotboll & grillning

Lördags kvällen var mycketmycket lyckad. Fram till tre läste jag sista sidorna i första Twilight boken och nu är jag i stor behov av nästa! Halv tre (ungefär) var jag på plats på brovall för att titta på när dam laget mötte Ekedalen, riktigt bra spelat tjejer! Efter matchen fräschade dom till sig lite och sen grillade vi och hade det mysigt i vif-stugan. Framåt åtta snåret drog jag mig hemmåt och mös till det i soffan med resten av familjen. Det blev Robinson och Jag vet vad du gjorde förra Lördagen!  Hihi,sjukt kul ibland asså!







När matchen var slut var det dags att plocka fram det grillbara,


Riktigt bra dag!

Träningsdag? yesyes

Usch, just nu sitter jag här och funderar på en massa saker,
1, hur jag ska hinna blogga mer
2, hur jag ska få datorn
3, om min uppsatts duger
4, hur utvecklingssamtalet kommer gå
jag funderar alltså på alldeles för mycket samtidigt och det brukar ju gå sisådär..
Dagen i sig har vart ganska bra, ganska lugn morgon med läsning, musik och so. På efter middagen så drog vi igång med spanska och sen idrott. Woho vad mycket vi måste ha sprungit på dom 50 (?) minuterna asså! Först körde vi intensiv basket (sjukt kul när alla var seriösa asså!) och sen sprang vi kvarnarundan 3 varv. Jag är nöjd. När jag kom hem från skolan satte jag mig i hallen (jag kom inte längre) och skrev min svenska. Den blev sådär men vi får väll se, Annica hatar väll mig och har bara satt G i både svenska och engelska ditt betyg kommer höjas om du koncentrerar dig mer på lektionerna, fuck off liksom! Menmen, vid tio i sex får jag panik för jag tror träningen börjar, men det var halv sju så jag lugnar ner mig igen. Men när klockan helt plötsligt var 18.20  blev jag ganska stressad när jag kom på att jag inte hade bytt om någonting, så stress faktorn  går inte att sänka! Träningen i sig var rolig och nu sitter jag här och ska fortsätta läsa i den absolut bästa boken någonsin. Jag kanske är lite efter och inte lyssnat på alla som har tjatat på mig att läsa den, men nu har jag äntligen börjat. 1'a Twiligth boken är det, Om jag kunde drömma jag har visserligen bara läst ca 130(?) sidor men shit vad bra den är!!!
Nu ska jag sova/läsa.
Pussssssssssss (och jag lovar bli bättre på blogg fronten!)

-.-

Godmorgon alla friska och glada utan huvudvärk, godmorgon kanske inte är det rätta uttrycket när klockan är tio i ett men huvudvärksdelen vägrar jag att ändra på ;) Jag sitter och försöker synkronisera lite låtar till mammas iPhone men jag hitter inte synkronisera knappen, efter drygt en timme, jag känner mig så himmla bra! :)
Igår var somsagt Ellen här och jag laddar upp lite speciellare bilder senare :}
Nu ska jag leta vidare efter knappen så hörs vi senare, om jag är vid liv..
pussss

Sommar-sommar-sommar

Nu känns det fan som att det är sommar på riktigt, man går barfota, äter glass och steker i solen medans katten ligger och jäser i skuggan, hur bra som hälst asså! Just nu är det väll 25 grader i solen kanske? Jag sitter i solväggen och skriver, det känns på bena om man säger så. Just nu skulle jag absplut inte vilja bo inne i stan, ute på landet duger åt mig asså :) Snart kommer förhoppningsvis Ellen hit, får se hur bara, för buss tiderna har djävlats lite med oss. Hoppsan hejsan så kommer inte bussarna liksom :o Men det är väll bara att vänta och se. 
Jag har  en nyhet som jag satt och grät till en hel kväll, jag kom inte med i västgöta laget. Så jag är rätt besviken på mig själv asså! Fan vad arg jag var ;) Det kanske är lite dumt att gå ut med de på bloggen innan jag har sagt till mina vänner men jag skäms så himmla mycket för det :$ Aja, vi får se nu framöver hur det blir med bloggning för jag sitter återigen vid Alexandras dator då min är på semester i Norge hos Side. Jag vet att han är duktig på datorer och hoppas som en gris att han kan fixa den! :)
Nu ska jag nog snart ta mina krit vita ben och rödbrända lår och cykla och möte Ellen vid bussen för nu äntligen verkar det som att det ska komma en. Puss och kram så springer vi ut i det härliga sommar vädret:)


RSS 2.0