Me <3 shopping

Hejbloggen :D Jag veeeet att det har vart lite dålig uppdate här nu men så lätt slipper ni mig inte! ;D

Idag har det väll ändå vart världens skit väder här hemma eller? Det har ju regnat och usch, så vi i vårat hur bestämde oss för att åka iväg till Torp och sen vidare till Smögen. Torp är ju helt underbart och jag hittade några godbitar (: Sen åkte vi ut till smögen och strök omkring, så jäkla blåsigt var de - storm asså! Så vi stannade in så överdrivet länge.
Jag kunde inte bestämma mig angående dom där jäkla mössorna, så det blev båda ;p


Allt från Pondus :)

Me <3 me padres

Ni visste inte att..

..ni just nu läser världens smartste tjejs blogg. Japp, det trodde ni inte va?! Joo men här ska ni få höra på historia, en sann dessutom.. Jo när Amei skulle va duktig och tända grillen åt papi så händer inte mer än att gasen läcker ut.. Så smart som jag är så tar jag fram tändaren och tänkte tända precis så som pappa gjorde den där gången.. Men när jag tände min tändare så small det bara och plötsligt brann hela jag igen. Så nu är jag sådär fint skallig igen, kanon (y)

Annars så har jag spenderat dagen med min älskade morfar ute på fältet - antligen klara! But now i get the money :G::GG:GG:G


topshop love?

Why do we love Topshop...?


Oh, of course.. :D
How stupid of me!


Idag asså :o

Ni anar inte vad jag har gjort idag! :o Och ska göra imorn också!

I förmiddags vid halv elva så hämtade morfar mig. Jag var klädd i mjukis braller, ett linne och en vanlig lite halv dålig collegetröja, dagens packning var mina svarta hjälp-till-hemma-byxor och en "överdrags tröja". Innan vi åkte så fika/ åt vi lite frukost. Mär vi väll hade kommit iväg så styrde bilen mot gärdena utanför Ardala. När vi stannat till i vägkanten och sättit på oss extra byxorna + tröjan, tog oss var sin plast säck och gav oss ut i havren. Där ute gick vi i ca 4 (!!!!!) timmar och steg ur fältet med 3 säckar flyghhavre, jaa det är alltså det jag har ägnat dagen till. Det och städa hos morfar, haha.

Nu ikväll tittar jag på världens bästa program, Prison Break ofcourse :D


Twilight night

Godkväll bloggen :) Nu sitter jag ute på altanen och har precis käkat mat. Grillat är väll så svensk sommar det kan bli!? Jäkla gott vare i alla fall! :D Det börjar bli lite kyligt här ute så jag tänkte snart ta mig in och slänga mig framför en film. Favvisen blir det såklart (:


Nu väntar vi på new moon!

090726

Hello bloggen (:
Idag har jag haft fullt upp hela dan så jag har inte haft minsta chans att komma åt en dator. Dagen började - såklart - med att jag försov mig. Lyckligt vis så fick pappa liv i mig och efter en upp piggande dusch så for vi iväg till Skara domkyrka. Det var någon gudtjänst av nått slag (kommer inte ihåg vad det hette) som dom sa vilka som hade dött/gift sig/döpts under veckan. Det tog ungefär en timme och var väldigt... gudigt.. (?) Aja, efter det så behövde vi en liten humör pusch. Så vi tog med morfar och åkte till Skogshyddan i Lidköping och fika. Världens gulligaste fik är det! Efteråt spelade jag lite minigolf med syster och smarta-Amelie tog såklart inte med sig kameran, och bildkvaliteten i mobilen är ju bara att skratta åt! Så ni får nöja er med en todays outfit i webb-cam form.



Kalas look


blusN - MQ (neeww)
jeansleggins - MQ
halsband - lindeX

Kalasssss

Hejjj bloggen (:
Nu har jag precis kört hem gästerna och tar det lungt på altanen med mi padres y mi hermana. Vädret är ..grått.. men inte speciellt kallt så jag har såklart med mig min baby (datorn asså^^) 
Idag fick jag träffa min söta kusiner Kajsa & Felix, jäkla längesen faktiskt, så det var trevligt att träffa dom igen :)

Åhh, har någon hört Eminem - Beautiful?
Så jäkla bra! I've got another favourite!

Btw är det någon som vet hur man bara får den dära play-randen? :D

Mamma's birthday

Godmorgooooon :D
Idag är jag vaken tidigt, klockan är halv nio men redan klockan 7 ringde klockan. Så det var bara att hoppa upp och fixa iordning lite fika till mamma sådär ;p Mamma fick en spik matta nu idag, skiit skönt var det faktiskt :D

Igår va jag i skövde con me padres, köpte den nya tröjan. Chanel kopia,  hahaha ;D

Jag syftar mest på den vit-svarta tror ja, men jag köpte den på bilden. Lite snyggare om du frågar mig.

Nu ska jag gå och fortsätta fira mami.
pusss


Morninggggg


Söta blusen kommer från MQ (599,-)  299,-
Shortsen från BikBok (199,-) 49:50,- :O
Leggings från BikBok (199,-) 99,-
och "Linne" från Peak, jaa det vet ja inte... (a)

Idag blir det Skövde med familjen (:

Nattbloggning

Hej bloggen (: (ni behöver inte påminna om dålig update!)

För att lätta upp stämmningen åkte vi iväg till A6 idag, fick med mig lite söta grejer hem men detvisar jag i morn för ja har inte plåtat det än. Men det blev i alla fall 1 söt blus, 1par vita shorts, 1par nit-tights, 1 indijan inspirerat halsband och 1 oversize linne med åtdragning. Nöjd faktiskt, även om jag inte kom hem med några jeans, jaja. Efter a6 så åkte vi in i Broholm till Ann-sofi & Göran och Fredrik & Emelie. Fika lite, åt lite, åkte lite båt, haha, min syster är ju riktigt grym på att köra om jag får säga det själv, och sen (sååklart) en lite mini-fika till. Mitt i allt det hära så blev det ju en massa babbel och, så det resulterade i att vi inte kom hem förrens vid 12 någon gång.

Nu har jag duschat och ska sova så fort jag har stängt av här. Jag är heelt slut kör efter att ha försökt shoppa skor, kräsen skit är jag, haha. Nej, men jag tror faktiskt jag är ganska kräsen när det gäller "fina" skor. Converse och sneakers o sånt spelar inte så där jätte stor roll. Men när det kommer till ´finskor så kommer kräsna kärringen fram, haha ;)
Nej, nu ska jag sova. Jag behöver min skönhetssömn.

Natti<3


Broholm-fika (:

God kväll bloggen, ni får ursäkta mitt humör yesterday men usch vad depp jag va, haha. Jag hade tänkt skriva det här inlägget hemma och så blir det med. Jag skulle mest bara berätta att jag lever och att jag var på Harry Potter & Halvblodsprinsen (äntligen) med 0livia igår, men jag recenserar den hemma sen.
Vi hörs sen, pusss&kram


sexibabe


Dålig uppdate jag veeet men nu har jag en riktigt jävla äkta ursäkt. I går kväll var jag som sagt hos gammelmormor, hon mådde inte så bra så det drog iväg. Vi kom inte hem förens vid 1 och jag somna direkt. I morse vid halv sex så ringde Siw. Gammelmormor hade somnat. Så jag är inte på blogg-humör.
Seeya


Supersmart... (i)


Godmorgon sötnosar (:
Nu har jag precis slängt i mig lite frukost och ska börja röja på mitt rum, haha.
Senare i eftermiddag åker jag och mami till skövde en stund och sen till Gammelmormor i några timmar. Jag har inte så mycket mer att säga just nu men vi hörs i kväll :*

Är det bara jag som tycker Pamela Andersson är supersmart? ;)


Är det bara jag som får rysningar?


Gå in på hemsidan och se med egna ögon hur snabbt värdet växer..
veggiemind.com

Eftermiddag..

Tjenix, nu sitter jag bänkad vid datorn ute på altanen och njuter av Robs ljuvliga stämma, mmm. I natt sov jag och Sannis hos farmor och farfar så jag hade inte tillgång till något internet (jag försökte inte ens koppla in min dator till deras uråldriga internet ;d) Varför vi sov där? Tja, gammelmormor mår s-k-i-t så mamma & pappa "sov" där inatt och Alexandra klagar över min matlagning (:O:O:O:O) så jag ringde farmor och bad om övernattning ;$
I morse (när jag sov någon gång) så kom Ann-Sofi och hjälpte farmor att måla lite... Sen åt vi vid halv ett och halv två ungegär så kom mami&papi och hämta oss (:

Jag vet att många antagligen himlade med ögonen när jag skrev "Positivt överraskad"och jag hade gärna visat er vad jag menade om mina video klipp funka att ladda upp på youtube, måste det var nått speciellt filformat?
I alla fall, här kommer bilderna jag lovade (:






Hemma :D

Hejsan! :)

Jag kom på att jag glömde informera er om min lilla weekend, en liten tripp till Dalhalla. Mamma (som fyller år på fredag) fick i tidig födelsedags present att åka och titta på Malena Ernman. Det slog mig att Malena och Susan från Paradise Hotel är lika, är dom?

I alla fall så åkte vi asså upp på Lördags morgonen och kom hem nu i kväll (: Det har faktiskt vart roligt. Jag är inte  något speciellt fan av opera men hon sjöng lite "vanlig" musik också, så jag blev positivtv överraskad.

Jag laddar upp lite bilder senare ikväll när jag har
hunnit redigera dom (:
pussss <3

Wanna walk around like Nicky Hilton?


Du hittar underbaringarna på melba.se


Tv & glass


Fett grym bild? :D

Glassar i glass framför tv'n.
Pusss


Godmorgongodmorgon :D

Sovit gott? Det har jag, hihi.
Nu ska jag ta en stads tripp med pappa och in handla lite mat &så :)



Pusss/ sexi månsss

Simsalabim...

Hello :D
Jag måste informera er om att jag just nu är världen lyckligaste - för sjätte gången. (Bok 1-4, filmen och nu bok 1 eng.text) Så simsalabim så inkasserades en Twilight bok och minus a la 189,-



( Braaaa kvalitet :D)

090716

God morgon (:

Jag har kommit fram till det att jag sover sjukt bra på nätterna nu, jag har så jävkla mycket energi på dagarna :D Haha, kanske inte riktigt sånt man brukar blogga om men jag var bara tvungen att inflika de :p

Idag så tillbringar jag nog min dag i den välkända staden Falköping på jakt efter lite grejer till helgen (: Har jag nämnt att jag ska åka till Dalhalla och titta på Maria Earman, woho vad roligt... Menmen (:
Nu ska jag klä på mig och annat nödvändigt, pussss<3



Sneakpeak bilder från inspelningarna av New moon (:


Hejsan (:

Nu, precis nu. Gick det upp för mig hur mycket jag saknar halva världen. Jag menar, eftersom att halva världen är bortrest så kanske det inte är så konstigt. Men för att komma till saken - kom hem!

Just nu ligger jag och kikar på Twilight (igen)
så vi hörs sen när den är slut, pusss <3


Twilight-dröm

Godmorgon hörrni! Sovit gott? Hoppas jag, för det har jag.. Jag har aldrig sovit bättre tror jag. Men drömmen i sig väldigt udda/underbar! Jag drömde om min favorit, såklart. Det var ungefär såhär det gick  till; Jag drömde att jag var Bella Swan och att Robert Pattinson vad Edward Cullen (som i filmen) men sen så var det mina vänner som spelade dom andra skådespelarna. T ex Alex va James, Fanny va Alice, Hanna va Rosalie & Eddie J va Emmett, haha. Fatta att jag var lite omtummlad när jag vakna?! xD

Idag är vädret skit - igen - men dom lovade bättre väder så jag ska snart ge mig ut.
Pusss<3

Så jäkla tuffa :o

Jag klicka runt lite på det vi kallar intrenet och kom in på Erik Johanssons hemsida.
Bilderna har han tatt och manipulerat själv.





Är det verkligen bara jag som sitter här med hjärtat i halsgropen?!?!?
Besök hans hemsida och häpna! (länk)

Godnatt<3


Så här såg jag ut idag..


090814

Här sitter jag och halv lyssnar på Allsång på Skansen, och så, hejsådär så kommer Alexander Ryback in på scen! Jag kom inte åt stäng-av-ljudet - knappen snabbt nog utan jag hann höra några av dom hemska tonerna. Jag är så jäkla less på den låten, den spelas över allt! Hela tiden, fy & ååååååå.
Nu är går Paris Hilton my new BFF, haha. 

Idag har jag spenderat dagen hos farmor och farfar. Annars så har jag inget att berätta... Jo juste, i morn är det premiär för Harry Potter. Men det blir ingen premiär för mig längre...

Nu hinner jag inte skriva mer, puss<3


Intresserad?

Jag tänkte bara nattblogga här lite nu innan jag tänkte stänga ner,

Jag hittade det här lilla gulliga spelet på nätet, man kan klä och sminka sin egen rob, haha. Supergulligt.
Länka hur era Rob's blev när ni är klara så att jag får se resultatet :D



klicka på bilden för att komma till sidan

JAG HITTADE DOM

JAGHITTADEDOMJAGHITTADEDOMJAGHITTADEDOMJAGHITTADEDOMJAGHITTADEDOMJAGHITTADEDEOM!!!!!!!
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih :'))
jag är helt, speaklesss
<3<3<3<3<333<3<<3<3<3<3<3<3<33

(mindag fick sig en sig en ordentlig spark i baken!)





Jag skulle kunna sitta här och tråka ut er i all evighet med massa bilder
men nu är jag alltför ivrig att göra fler headrar :D


still deppp

huh, jag har inte kommit över mitt deppande än men jag är rätt 110% säker på att det är för att allt i min twilight mapp är borta, jag har fortfarande inte hittat det! Och jag ha letat ... ja, sen förra inlägget?!!!?!?!! Jag har precis hämtat lite bilder men jag kommer antagligen inte få igen det lagret jag hade innan </3 det värsta är nog att alla headrar jag gjort var borta. Jag hade ju bara gjort tio som jag faktiskt var nöjd med. B O R T A ! ! ! ! ! ! ! !

Nu ska jag dö lite mer  </3
</3</3</3</3</3</3</3</3</3

uuh

Åhh, vilket depp humör jag är på idag :( Jag har bara gått runt och gnällt känns det som, inget har gått min väg och jag blir irriterad för ingenting. PMS? möjligt.. Men det är det sista jag känner för så nejtack :) Nu ska jag se om jag kan få iordning en bra header till min och Clara's framtida twilightblogg, haha. Men jag få väll inte hoppas för mycket för inget går ju som sagt min väg idag...
Nu när jag tänkte ladda upp en bild på Rob så upptäckte jag att ALLA bilderna är borta, alla bilder som har med Rob eller twilight eller liknande är borta! Putsväck!
Jag är helkrossad!

I loooovee


Hemma! (:

Hej, nu har jag kommit hem från övernattningen hos Julia i Säm. Har varit super mysigt och kanon kul! (y)

Lördag
; Vid etttiden så var vi samlade utanför Julias hus och det var dags för avfärd till Säm. I bilden (med Clara&Natalie) samtalades det om allt i från höger till vänster så att säga ;) Resan tog ungefär 40 minuter men så lång tid kändes det inte som, tiden flög iväg! :) När vi kommit ner så packade vi upp lite och såg oss omkring. Snart så hade Marie (Julias mamma) gjort i ordningn en supergod tårta, mums! Och då fick hon ju såklart sina presenter också :). Vi var ju där för att fira Julias födelsedag.Sen så slängde vi på ossbadkläderna och gav oss iväg till den lite större stranden. Där badades det i det hyffsat varma vattnet, uuh, när jag och Maria skulle simma ut till Valen (en val-liknande sten) så började fiskmåsarna cirkulera över oss och då vände vi fort som bara ögat! Fy sjutton vad rädd jag blev xD 
Efter badet så gick vi tillbaka till stugan för att byta om, när vi fått på oss lite varma (OCH TORRA!) kläder så gick vi iväg till tennis banan (för det heter väll så?!) och roade oss med lite tennis! Roligare än vad jag väntat mig, skit kul faktiskt! :D Ny fysisk aktivitet? Haha, fundera på't gjorde vi ju :D Haha, sen gick vi på lite promenad oså. Men när det helt plötsligt började regna så gav vi oss av till stugan gjorde iordning lite mat, vi är bäst på det här med Tacos tjejer! ;D Efter maten så mös vi till det lite med monopol och godis, i mängder. HAHAHHA! Vid halv elva ungefär så fick vi lite ryck och sätte på oss bekinisarna igen och badade vid Julias strand, haha :D När det började bli kallt gick vi in och fortsatte lite med monopolet, sen blev det lite kort-spel och tillsist såg vi lite film. Vi släckte ganska tidigt men det resulerade ju också i att..

Söndag; ..vi vaknade tidigt på söndagsmorgonen och Marie gjorde i ordning lite frukost, mums :G Efter frukosten så satte vi på oss och gav oss iväg till tennis banan för ännu en omgång, så sjukt kul äre! :D Vid tre ungefär så gick vi tillbaka till stugan och packade det sista. Innan vi åkte så fikade vi lite, sen trängde vi ihop oss i bilen och svängde hemmåt...

Hemma åt jag lite, tog det lungt, och (såklart) hjälpte mamma&pappa med allt möjligt och omöjligt ;)




Där va några bilder (hihih,jag kunde inte hålla mig från att göra
om dom lite(a)), resten/fler kommer en annan dag :)

Godnatten :*

Då var det dags igen! (:


SÄM

Godmorgon sötnosar! :D

Nu sitter jag här med tandborsten i mun och paniken i huvet. Vid ett idag ska jag va hos Julia för att åka till Säm, men problemet är det att jag vet inte vad jag ska ha med mig, haha! Men jag får väll helt enkelt packa de som ligger närmast i garderoben :p Nej, nu måste jag anstränga mig lite så hörs vi på söndag kväll när jag kommer hem :)
Pusss<3

Crocodile Dundee i Los angeles

Missa inte!
På tv3 nu!


I'm soorrrrrrrrrrry :(

Jag vet att jag har varit en hemsk bloggare nu de senaste tre dagarna men jag har inte hunnit/vart på humör. Men idag får jag skylla på min inre sömn. Jag vakna nog egentligen inte på riktigt förrens vid 2 eller nått. Fysiskt vaknade jag vid 10 och då åt jag lite och höll på att somna om, jag halv sov ni vet.. med vid halv 12 vaknade jag upp ur mitt halvsovande och började dagen med en dusch, mums.. När jag klätt på mig & allt det där så åkte jag med pappa och Alexandra in till Falköping och handla lite mat oså :) Sen hem och äta, det var väll vid den här tiden som jag vaknade ordentligt antar jag.. Jag och systeryster skulle tömma och fixa iordning Sannas mini-pool (vi har inte tagit fram den andra, hihih) som det växte alger i, så sjukt äckligt och det tog väll framemot 1/1,5 h. Usch o fy, men det slutar inte där. Efter pool-städandet så fick vi order om att städa där ute. När vi hade städat tog jag mitt kollage block och sätte mig vid stolarna och gjorde ... Ja vadå? Det blir en överraskning när det är klart, haaard work to get it good youknow :D
Så det har jag jobbat med fram tills nu när jag sätte på Twilight (a) Jag får inte noooog  :G

Nu ska jag fortsätta med mina headers (:
Men i den här datorn finns inte en enda amei-bild. Så jag skaa eogfota lite och fixa en lite snyggare och mer tilltalande header ;p
Pusss&kram

Dålig uppdate (:

Hejsan, sorry för dålig update, men jag har faktiskt ursäkt (a)
Min morgon började sisådär och jag var på skit-humör - ingen bra idé att blogga asså! - men dagen vände helt när jag gav mig av till min efterlängtade Martina :D Åh, jag hade verkligen saknat dig gumman! Och det får jag antagligen vänja mig nu när skiten åker iväg på en 4-veckors semester :( Men dagen var i alla fall superbra! :D Vid sex någongång kom morfar och hämtade mig och väl hemma så började jag tvätta mina skor för hand! Vilket jag efteråt kom på var väldigt osmart nu när det finns tvättmaskin, smartes! Men nu väntar jag ivrigt på att få se resultatet i morn :D Då laddar jag nog upp en före-efter bild också :D

Vad tyckte ni om  Gabbe? Riktigt duktigt om du frågar mig, men mest stolt är jag för att jag lyckades ladda upp det nästan helt själv :D hihiih :]

Nu ska jag lyssna på favvo-Rob.
Kiss&hugs

En riktigt underbar bild på Kristen&Rob, en av mina favoriter! :D

<3<3<333


jag är bäst...

Jag skulle lära mig uppdatera video's.
Resultatet blev oskars kompis Gabriel Brandes ;d

jordgubbbbbaarrrrrr <3

Hello there. Jag sitter här och lyssnar på när Rob sjunger, jag får inte nog ;$

Idag var jag somsagt hos Fanny och fördrev dagen :) Vi åkte med Inger på en oplanerad tripp till Dimbo och plockade jordgubbar, mums :G Men som vanligt så klantar jag mig och sölar ner både skor och byxor i mosade jordgubbar -.- Skorna ligger i blöt nu och byxorna i tvätten, sånt går väll bort? Eller? ;d
När jag kom hem vid halv sju ungefär så plockade jag och syster blåklint, världens finaste blomma?! Raw, jag älskar dom :d

Eftersom min mobil har lagt sig på latsidan så får ni se hur super-vackra mina skor va en annan dag(;
Istället så slänger jag in en bild på ett andra par riktiga underbaringar!

Mums :G

Byfräs <3

Hos sötfanny.

Hej, jag han inte morgon-blogga i morse men nu är jag hon Fannbanny.
Vi hörs när jag kommer hem, pussfräs<3


Veckans blogg!

Nu har jag dratt vinnaren av Veckan blogg!
Jag gjorde så att jag skrev upp alla namnen och drog med pennan, så att alla skulle ha lika stor chans :) Och så att ni inte tror att jag tog den blogg som min vän driver, nu vet ni hur jag kommer välja.

Den här veckans blogg blev Michaela :)

Ni hittar hennes blogg här. :)
Grattis!

Förlåt för att vinnaren drogs så sent men allt gick
inte riktigt min väg...

VarförVarförVarför?!

Varför kan dom inte bara släppa New moon på bio nu?! Jag menar, vad är det för vits med att den bara ska ligga och vänta nu när den är färdig inspelad?! Åh, jag får panik här, komsi komsi New moon! Men jag får tydligen fortsätta med garderobs-nedräkningen i 136 dagar till, phu....
Men vad sägs om att jag skrapar ihop ett gäng som åker ner till vancover (där den spelades in) (för den spelades väll in där? jag är nästan säker..) och protesterar, vi vill ha premiären NU och Kristen, Rob och de andra skådespelarna får väldigt gärna komma till premiären, vad sägs om de? Hahaha, om jag (ens) kunde drömma (om det)...

Nu är det sista chansen att anmäla sig till veckans blogg! Jag drar vinnaren om en halv timme (klockan 22)
Anmäl er här genom att skicka en kommentar! :)

Godmorgon *gäsp*

Godmorgon, vaknade vid halv  tolv ungefär men jag är så jäkla trött så et finns inte asså! Skit trött verkligen, haha! Det åskar rätt bra idag så jag kommer inte uppdatera så bra för jag drar nog ur internetet nu. Det var ju tänkt att jag skulle följa med 0livia & Clara till stan idag och handla till Julia men så blir det inte utan jag får va hemma med min syster som är fullkomligt livrädd för åska, haha (a)

Puss<3

Prison Break season 4

Glöm inte titta på fjärde säsongen av Prison Break ikväll klockan 22!


Amelie längtar..

Hej alla, nu har jag tagit en super skön dusch och tittar på min favorit film. Twilight, of course, hihih :} Jag längtar som sjutton tills New moon kommer på bio, (jag har nedräkning i garderoben(a)) då är det du och jag Clara! I stockholm för att se premiären :D Det är ett måste!

Vädret just nu,
love it!


Godmorgon :)

God morgon hörrni! Idag är jag riktigt, riktigt trött, jag var nog vaknen lite för länge i går. Jag somnade inte förrens 5?! Så förstå att jag är liiite sömnig, men jag får väll skylla mig själv egentligen, dum som jag är.
Aja, idag har jag ingen koll på vad som händer, farmor kommer nog och hämtar mig snart och då åker jag dit och äter, sen blir jag hemskjutsad och då vet jag inte alls vad jag ska hitta på :)
Men nu behöver jag klä på mig, jag hade inte gråtit floder om jag fått sätta på mig det här!
 |
 |
\ /

Jag vill haa :G
Jeansshortsen kommer i från Bikbok
skorna från H&M
Jeansen och t-shirten från nelly.se
Väskan från Lindex
I  L I K E  :G
Nu måste jag klä på mig, puss

fösta videon, inte ens det fixar jag..

Min söta kusin är nog lite smart ibland asså! :)
Han har i alla fall lärt mig hur man ska ladda upp video klipp, hoppas det funkar :D

Men jag var bar TVUNGEN att visa er detta sjukt bra klippet som handlar om i fall
James skulle ha dödat Bella, man ser filmen verkligen ur en helt annan vinkel då!


Check it out!

Veckans blogg!

Jag tänkte följa strömmen och börja med veckans blogg.
Hoppas att så många som möjligt anmäler sig och jag drar vinnaren på tisdag!

Lycka till!

flowerssss

God kväll sötnosar! Jag ber om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på hela dagen men jag har haft fullt upp! Jag vaknade vid halv elva ungefär och halv tolv satt jag i bilen påväg till Lidköping. Vi strosade runt inne på Lidens (blomster affär) och vi fick med oss hela bagage utrymmet fullt med blommor hem. Men innan vi fick åka hem till Segerstad igen så tog vi en fika, mums med kladdkaka :G Till slut kom vi i alla fall hem och började plantera för fullt, nu är hela trädgården riktigt somrig och färgrik, super mysigt! :D Jag kanske kan ladda upp lite bilder på resultatet i morn... Vi får se :D

Nu sitter jag och tittar på Wimbledon på 3'an, den filmen är så sjukt bra, en solklart favorit!
Nu ska jag fortsätta titta så hörs vi sen,
puss&kram<3

090704

Mitt eftermiddags inlägg vill inte visa sig, jag får väll kika på det sen..

Idag har jag somsagt bara tatt de lungt, inte gjort mycket alls. Nu sitter jag och tittar lite på tv men ska väll snart sätta på min favorit film :G Förresten så var det lite dålig uppdatering där etttag, men internet (åskan) ville inte funka så man fick helt enkelt över leva, nästan.. Men nu är jag tillbaka (y)

Pussss

sol/åska/regn

God, middag? Klockan är tjugoöver ett och jag vet inte riktigt om man kan kalla det middag på sommarlovet, vi (iallafall) äter bara på kvällen så det blir ingen middag här, stackars matmonster-pappa! </3

I morse vaknade jag med Clarasötnos vid fötterna efter att ha firat söt-elenores sextonårsdag igår. Vädret var S K I T så det var ju inte så där överdrivet kul men det var väll bättre än att sitta hemma framför tv'n och vänta på att tiden ska gå. Vid 10 halv 11 åkte jag och Clara hem (nej, så kul vare inte) och fyfräs vilket väder! Det åska och blixtra så jag trodde himlen skulle brinna upp! Blixtarna lös upp H E L A himlen, syster var inte så där jätte glad (HAHAH).  Så vi satt i veskjulet en stund tills det värsta hade dragit över och sen gick mamma & dom in, det dröjde inte länge innan jag och CG (trötta som vi var!) gick o la oss och somnade vi med.

Nu ska jag sola lite, Om det går.
Puss&kram<3

Filmtipps

Jag sitter här och kikar på Min stora kärlek det är en riktigt bra film om man tänker efter asså. Det är ju precis så det ska gå till, så om det inte är försent så tippsar jag er om att sätta på 6an och titta på slutet!

Idag åkte jag och Clara in till stan i åskan och värmen och strosa runt lite, jag fick med mig en bikini (äntligen!) och två par örhängen hem :) Det blev en riktig snabbis i stan och vi var hemma efter bara några timmar. Väl hemma så tog jag in kissarna som var riktigt rädda i den otäcka åskan, usch! Stuart den mesen gick runt och fes när det mullrade som mest, haha!
Vid fem så packade jag väskan och åkte ner till Brovalla för match, mot FKIK this time. Första halvlek var sådär och i andra vände vi från 2-0 underläge till 2-2! Sista tio tände vi till ordentligt och fick nästan, NÄSTAN in ett lednings mål men så pep pipan och matchen var slut. Men vi var rätt nöjda i alla fall att spela lika mot serieledarna är väll inte illa? :D

Nu ska jag titta klart på filmen, pusshej <3


mooorning

Godmorgon! :) Nu har jag slängt i mig lite frukost och ska snart klä på mig och göra mig iordning till en liten staden-tripp med Clara. Nu är det våran tur att handla till söt-Elenore, jag måste prata med dig NU btw!, inte helt enkelt ska ni veta. ;)

Jag kika in lite på h&m's onlineshop förut och hittade dom här suuuper snygga skorna!
Jag äääälskar skor :$

 Nu ska jag klä på mig, puss&kram sötnosar :*

Is it working?

Hej igen, jag måste bara snabb-blogga innan jag somnar.

Fungerar det här med att samla poäng och få presentkort?
Jag har aldrig trott på det men idag gjorde jag en dum sak och registrerade mig på gratisbio.se 
va det smart? Är gratisbio bra? Finns det något bättre?

Snälla hjälp mig!
I need answers!

Hemma igen

God kväll sötnosar! Nu har jag precis tagit en dusch och försöker ladda ner msn på min fina nya dator, jag är så jäkla glad över den! :D Jag ska snart stänga av och lägga mig men först tänkte jag berätta lite om dagen! :)
Jag vaknade i Broholm av att Emelie brummade med bilden utanför vilket fick både mig & Oskar att flyga ur sängarna. Vi klädde snart om till bad kläder och försökte tappert laga motorn utan vidare framgång, usch & fy :( När vi var lite väl varma gick vi ner till bryggan en sväng och tog ett svalkande dopp från bryggan. Sen gick vi upp för att steka lite i solen lagom till att solen inte ville visa sig mer, så Jonas tog ut gräsklipparn, en väldigt gammal gräsklippare, det var en sån som man gick med oså snurra knivbladen, skit cool! :D Så jag drog på mig mjukis byxorna för flugorna hade blivit så envisa att komma i  mitt äckliga sår när solen gömt sig bakom molnen och klippte, hihi jätte roligt! :D Mitt i allt klippande började små regn droppar ramla från himmlen så vi gick in och tittade på BOLT sjukt bra film asså! Efter det så droppade det in folk och sist kom mamma och Alexandra som vart på simskoleavslutning, och vi åt. Efter ett tag försvann regnet och åskan och solen visade sig då tog vi ut båten och ringen och roade oss lite ;) Hemma i stugan hade dom andra gjort iordning fika som stod klart när vi kom tillbaka, efter fikat åkte vi hem och här är jag nu.

Nu ska jag nog somna in till min skönhetssömn så hörs vi i morn bitti, pussinatti! ;*


här är en bild på min nya goding, smack :*

RSS 2.0