flickan som lekte med elden :)

VETNI!? :D
jag har glömt uppdatera dag
;$
hahahhahahahahaha
& nu ska jag se på film :) flickan som lekte med elden, nån som har sett den? är den bra? :D


mellandagsrea(!)

Godmorgon sötnosar! Sovit gott? Det har i alla fall jag :)
Idag hade jag tänkt mig att lämna huset och fara iväg på lite mellandagsrea, snart för sent ju :o tiden går så jäkla fort så det är inte sant. Så det blir dagens planer. Nu ska jag slänga mig i duschen tänkte jag, vi hörs sen! ♥


tankade ner lite nya stilar för ett par dagar sen... kanske kan visa hur man gör sen  :)

nattunderhållning!

nu har klockan börjat närma sig imorgon och jag tänkte hoppa isäng. Är sådär lagom trött som man ska va när det är lov, ni vet? ;) Jag har suttit och redigerat bilder hela kvällen. Hittat massor av grejer :D jag är ju väldigt ny i den här marknaden så jag har väll ett tag kvar ;) men tycker det är så jäkla kul! :D I alla fall så tänkte jag våldgästa sängen nu, vi hörs i morgon förhopningsvis ;) sötnosar!

här får ni lite nattmusik :}
Mando Diao - Gloria

Erik Grönwall - 18 and life


sovsött! ♥


eclipse

helt sjukt att man ryser!


nej du! lite e ftw!

hittade ett klipp som ett fan gjort på hur det kan se ut i början av filmen eclipse. Eclipse betyder ju förmörkelse så jag tyckte att den var riktigt bra! :)
Jag minns hur uppspelt jag var inför New moon, och nu är det bara ett halvår drygt kvar till eclipse har sitt utsatta premiär datum. 182 dagar! Fy fan, tänk att bli sån här av en jävla bokserie?! helt sjukt...
aja, som sagt...
182 dagar kvar till 30 juni!


Tänkt egentligen, att om 182 dagar ska jag sitta i en bio stol vid den här tidpunkten! (18:00 visningen) om inte om ett par timmar, helt ofattbart....

falköping united damlag?


Godmorgon/middag? Har varit vaken i ett par timmar nu och tänkte pallra mig ut. Har inte gjort någonting.. eller jo. Jag har ätit frukost och läst en artikel i tidningen om två tjejer som ska/vill starta ett damlag i falköping united! Hoppas bara att vi inte förlorar några spelare! :o

Har inga planer på dagen än, men ska försöka hitta på något i alla fall :o Så hör av er? (a)
nej, nu måste jag pallra mig härifrån! Vi hörs :)

mellandagsrea?

Nu jävlar ska ni veta!
Jag har skaffat spotify ;o JAG?! men jag sitter bara och drogar kent så jag kan ju behöva lite hjälp på det stadiet? hmmmm.. jiä :)
Annars så är det kanon med mig, jag är lite småförkyld bara (inte bra & bli sjuk till nyår bara :() men inget värre :) Nu är det ju inte mer än tre dagar kvar tills vi får inviga 2010 ,och det betyder att jorden går under om 2 år? ;) jag har faktiskt inte sett filmen men ni som har sett den kanske är lite skrämda? ;)

Nu befinner vi oss mitt i mellandagsrean som ni förhoppningsvis(?) har märkt :) Det är ju inte heltfel att komma hem med dubbelt så mycket grejer som man vanligtvis skulle få. Men precis som allt annat har det sina nackdelar, så här kommer ett par tips om vad man kanske ska tänka på? :)
För hur kul är det att :
* komma hem med trasiga grejer? 
- På rean så det inte sällan det ligger grejer huller om buller och folk är som tokia för att dom inte hittar just det dom vill hitta. Då blir det ju lätt att man rycker och drar i sakerna och utan att man märker det så går det gärna sönder. Så kolla allt igenom grejen innan du betalar för det är ju inte kul att ha ett trasigt plagg (t ex) hemma som man inte kan lämna tillbaka.  
+ men om det är den sista tröjan som jag bara såååååååååååååå gärna vill ha då? Titta ifall det går att laga om det är i ngn söm eller liknande. Eller om det är trasigt där man inte lägger märke till det/ser. Annars får man ju välja själv.
* komma hem med grejer som man aldrig kommer andvända?
- Tänk att i butiken hittat nått som "bara var såååå snyggt" och sen komma hem och tänka "va f*n ska jag ha det här till?!" Så ett tips är att alltid tänka hur eller när du ska andvända just det plagget (t ex) så man kan andvända det!
+ Är det redan försent kan det vara bra att sätta igång hjärna och trimma den lite. Hur kan du förändra plagget så att du vill andvända det? Kan du klistra på nitar? paljetter? eller andra detaljer. Kan du klippa lite? Göra det till ett annat plagg (t ex från en t-shirt till ett linne) osv. TÄNKTÄNKTÄNK! :)

Nu hinner jag inte skriva mer för det börjar lukta gått ifrån köket, inte matvrak här inte
ha en fin kväll nu! ♥


påväg ut?

 


091227

Hejsan tuffingar! :D
en riktigt bra uppdaterare sitter här och segar :) Idag har det bara vart fotboll för min del. Kinnarpscupen stod på schemat och det gick verkligen skit dåligt, hahahah pinsamt fan ;) menmen, nya tag nästa gång? :) yesbox!
Det är många som visar upp sina julklppar här i bloggen, men jag vet inte riktigt om jag orkar det.. Så jag visar upp mina favoriter istället! :)


t-shirt från Acne

Mina nya lovers, en nokia n97 mini och ipod nano

topp från Oddmolly

andra favoriter är wii fit och en massa spel dit och pengarna såklart ;)

261209

"Godmorgon"! Jag har varit vaknen i ett par timmar nu men har suttit och tittat på mobiler med mamma och pappar :)  Är nästan helt säker nu! Haha, bestulst ångest! Men det blir antagligen den här eller den här. Båda nokia, var ju inne på både sonyericsson w995 och SATIO förut men... jag vet inte, hahaha :( Så för tillfället (det kan ändras om en en timme men...) står det mellan nokia n97mini och nokia N900 :)

Vad händer idag då? Joo, det blir eventuelt en tripp till stan för att inkassera en mobil då.. Sen kanske titta lite på mellandagsrean som startade idag (NI HAR VÄLL INTE MISSAT!?) annars så tar jag dagen som den kommer, leker kanske lite med wii fitet som vi fick i går :D

en liten fråga till er därute...
Vilken av mobilerna skulle ni rekomendera? Eller har ni något annat förslag?
Öppen för allt! :)

ha en bra dag nu! ♥


L-O-V-E

juldagen

Hejsan snuggingar! Hur mår ni nu, dan efter dopparedan? :) Själv mår jag superkanon bra! Är dock lagom trött as usual men det går väll över fram på dagen sen :) Är ni nöja med era julklappar i år? Det är jag, verkligen! Fick värsta Ipoden, äger skiten ur era vanliga :G (visar sen!) Fick väll inge mer "speciellt" u know.. Massa kläder & pengar & sån skit :)  som vanligt asså :)
Idag åker vi till min faster och käkar där, göre varje juldag, så mysigt! Hade aldrig med mig kameran igåg så har inga bilder tyvärr :( Men aja, live with it ;)
nu ska jag slänga mig i duschen, vi hörs om ett tag!
pusss
<3

dan' före dopparedan'

Nu sitter jag proppmätt och överfull, har ätit julmat nu dagen innan. Det var så jäkla mysigt! Nu sitter jag och kikar på Bingolottos uppesittar kväll (kan det bli bonnigare?!) med mamma & pappa, inte nu i pausen asså men;), käkar julgodis och har det allmänt trevligt :)
och det tänkte jag fortsätta med nu, vi hörs innan jag går och lägger mig tror jag..
Annars så får ni har världens bästa julafton i morn!


Vad står högst på er önskelista i år? ♥


nylackat!

Nu har mamma & pappa äntligen kommit hem ifrån deras sista julklappssväng i stan :) vi har fikat lite nu och ska slå in ännu ett gäng paket :) Funderar på ifall jag ska göra nått fint julkort till farmor&farfar och morfar.. Men det blir efter sen :)
Förresten så har jag tagit mig tid att måla naglarna (?) det blev svart, som min dresscode i morn :) helsvart, but who cares? Svart funkar ju till allt, right? :) 

lånade en bild från google
men på mig ser det lite mer bonnigt ut :) tjocka&korta fingrar
go for it!


Julgodis!

Nu tänkte jag pallra mig upp ur sängen, vänta på att mamma ska komma hem och sen baka julgodis! vi hörs väll senare snyggingar? :)
Vad brukar ni baka för godis till jul?

knäck?

marsipan?

i MORN!

Godmorgon på er! Idag är det dagen före dagen! I morgon är det den kanske bästa dagen på hela året, det är julafton! Igår handlade jag klart alla mina julklappar, visar ett smakprov senare, och det kändes så jäkla gött, hahah :D Fifan vad jag längtar till i morn! :D

Nu har jag precis vaknat men istället för att pallra mig till datorn så ligger jag med datorn i sängen, mysipysi! Hämtade ett glas juice, men det bara försvann...hm, mysterium! Ligger och tittar på Hannah Montana, hahahhaha ;D igår uppdaterade jag (som ni kanske märkte?) inte men jag mekade lite på en tänkt design. Jag hade en bild på hur den skulle se ut i huvet, men den har blivit helt annorlunda, haha :D

Nu tänkte jag fortsätta plocka lite i den så vi hörs om ett tag!

nelly.com


OMG!

SCRUBS!

nu har Scrubs börjat, äntligen :D
så nu ska jag bara titta klart på de och sen slagga :)
ska bara säga hejdå till mina söta skype vännor, idag är den konstiga?!??!? dag då jag äntligen har skaffat skype igen faktiskt (h)(h)(h)(h)

nÄÄÄÄÄÄ
vi hörs i mörn dåe! :D


nattetid

Hej på er kära vännor! Det är snö ute och jag fyser om fötterna. Men jag älskar snö, det är circus 15 minusgrader ute och, underbart! I helgen nu så har backen öppnat, Fanny, it's time! ååååh, jag längtar verkligen efter att få susa ner för backen och se ut som ett annat kukhuve efteråt :)

Nu har jag dränkt kroppen i bodylotion, andvänder den under. "My skin loves me" från Oddmolly. Så jäkla bra är den, försvinner in i kroppen direkt samtidigt som kroppen blir perfekt fuktig. Kladdar gör den inte heller. Dessutom så funkar den om man blir inte alls lika torr ;)

Dagens julklappstips? go for it!
 

blogggtorka :<

hört att jag är rätt bra på & uppdatera...(?)

har verkligen haft fullt upp HELA dagen :o Har julstädat och ställt in granen, supermysigt! :D nu är allt pyntat och frächt så det är ju.. frächt.. ;)
jag har verkligen bloggtorka :o förhoppsningsvis en julgrej bara ;) laddar upp mer bilder ifrån helgen om några dagar, tänkte skicka med ett usb minne till Ellen & Julia så dom får lägga in bilderna så laddar jag upp om några dagar....
nä, nu ska jag käka! pusssss


haha, inte nu heller xD

Tjenaaaaaaaaaa! Nu har jag precis tagit en dusch och fikat lite, morfar va på besök (: just as usual Åter igen så får jag ta och göra er besvikna, för jag har inte tid att sitta här och skriva egentligen. Ska dra in till Skövde så bör kanske göra mig i ordning? hm.. ;) 


jag bjuder på en bild på min babe!

på plats, härliga juletider!

Hej snyggingar!
Sitter och lyssnar på Ellen & Sara som förbättrar Miss Lis version av oh boy, haha :D Så jäkla bra, :) Känner att föregående inlägg blev pinsamt kort (precis som det före det?!) och känner att det här inte kommer bli mycket bättre ;)
aja
Sara & Ellen sjunger somsagt singstar (nu Boten anna! ;D) medans resterande sitter upp i Claras rum och tittar på Bonde söker fru!  Sista programet fifan!  men jag tittar inte, höhöe:D

Efter Bonde söker fru blir det paketleken :D ni vet när man sätter på tiden och slår en trärning? ;) dock blire nog svårt att slå förra året.. fyfan vad kul vi hade då xD

Imorn blir det uppgång tidigt för jag ska va i odenhallen klockan 9 i morn bitti och spela fotboll :p DM äre den här gången och förhoppningsvis så blir det inte lika segt som det var på våra matcher på Odencup kl 7 xD ahhahaha, fy fan! Här snackar vi fail ;)

Nu ska jag fortsätta lyssna på mina vänner! pusss & kram <3

nu äre jul igen...

HEJSAN!

blir ett överdrivet kort inlägg här...

Idag var det sista fredagen innan jullovet och det betyder att det är dags att fira jul med mina underbara tjejer! Så jag ska dra till Clara vilken minut som helst så jag hinner inte fortsätta skriva, vi hörs later babes! <3


bild från förra året, alla nöjda och glada! <3
vad vi har förändrast! ;D

julklapps handlat! :D

Idag är det en vecka, alltså sju dagar, kvar till självaste julafton och jag sitter och slår in paket för fulla muggar(nästan ialla fall..)
Skriver ett inlägg asap (:

<3

äntligen snö och kyla! eller..?

Godmorgon på er! (inlägg nurå?!!? :D)

Vi kör på blåa läppar och tår idag!
Vi kanske inte ska klaga nu när vi äntligen har fått både snö och kyla, men inte såhär! Det är superkallt och storm! Har inte vart ute än men mamma rekomenderade raggsockar & överdragsbrallor! Så kyligt är det nog... Idag kör jag på jeans leggins & tröja, över på mjukisbrallor & tjocktröja + raggsockar + 2x vantar + mössa! Syster och jag har precis slukat en kopp varm oboy och delat på en clementin, dagens frukost asså ;)
Efter skolan denna underbara dag åker, måste, jag in till stan men 0liviussss. Dags för julklapps handling på riktigt nu! :) Så de kör vi på...men måste man så måste man ;)
För er som bor uppe i norrland så kanske det inte låter så kallt men för oss här nere är det rena rama norpolen! Men ändå äntligen! <3


todays outfit? ;)

duschmunstycke, som byter färg...

Dagens julklappstips...

...är just så som bilden ovan visar. Ett duschmunstycke som ändrar färg beroende på om vattnet är kallt (blått) ljummet (grönt) och varmt (rött). Redigt coolt tycker jag, men kan ju inte lova att kvaliteten är bra, men så säger coolstuff.se ...

så här stod de på coolstuff.se
En av de svåra sakerna med vatten är att det är så svårt att se vilken temperatur det har. Visst, man kan sticka in en utskjutande kroppsdel under duschstrålen för att kolla men känns inte det ärligt talat som en jäkla 1900-talsgrej? Med ett LED-munstycke i duschen är det istället färgernas underbara värld som guidar dig. Är vattnet kallt (32°C) lyser det grönt, är det ganska kallt (33°C) blir det blått för att slutligen bli rött och varmt (45°C). När vattnet är varmare än 46°C blinkar lamporna rött. Smart? Smart!

Att ditt duschande dessutom förändras från ett sätt att bli varm och ren till att bli värsta diskofesten måste väl också ses som en bonus.

Lampan drivs av vattnet som strömmar igenom så inget batteri behövs. Skruva bara av ditt gamla duschmunstycke och montera på detta så är saken biff.

Munstycket är i "normal" duschmunstyckesstorlek, gjord av kromfärgad plast av hög kvalitet.


ögoninflamation!

bild från google

Min vän PROPellen har åkt på en ögoninflamation, dock bara på ett utav ögona men ändå! Usch asså... Ser ungefär ut som på bilden, usch & fy! :(

Annars så var det som vanligt skola idag, åkte och handla lite mat efter och nu har jag hamnat här :) Ska snart käka och sen så ska jag verkligen försöka somna tidigt idag! :o Jag somnar så jävla sent tack vare örat, så jäkla jobbigt :( Hinner ju inte uppdatera bloggen på mornarna heller ;) Det slog mig precis att det är första inlägget för idag:o inte bra! ska skärpa mig ;$

nej, nu ska jag käka! BYFRRRRÄSSSSSSSSSSS ♥

Ut med sony ericsson!

Klockan bara tickar och jag sitter och kikar på mobiler, åååååh :( jag vill inte ens ha en SATIO längre, :o jävla sony ericsson asså! Jävla skitmobiler...  Så funderar på en samsung eller (håll er i nu!) en nokia! Kanske inte en 3310 nu då men kanske en N97 mini någon som har den? är den bra? Jag blir ju lagom tänd på tandgentbordet asså.. :G Då kanske vi kan få se lite mobilbloggning från min sida! Vad sägs om att starta en fond? ;)


opps, fuskis!

Hej på er sötisar!
jag såg precis en reklam på tv och bestämde mig för vad jag ska ha för julklapp när vi är hos Clara! :D Vi ses och firar Jul hos Clara,  köper varsitt paket och kör paketleken! :D Åker in och köper en massa julklappar i morn, så kortet är fyllt och det är ganska så dags ;) funderar bara på vad man köper till Pappa? Några tips? ;)
nej, idag var det skola as usual och sen tog jag bussen till farmor & farfar :) bakade pepparkakro och käkade pannkakor :D Sen tränade jag bort det och nu har jag hjälpt mamma att slå in en massa paket som hon ska ha till sitt jobb imorn, haha :D

Nu ska jag dra och tända ljuset ser jag, glömde visst igår :D


så jäkla snygga! orgasm

Godmorgon solstrålar! Jag är skit trött & segare än vanligt. Jag måste fixa nått sätt så att jag lyckas sova mig igenom nätterna utan att vakna 711 gånger, så jäkla trött på det där förbannade örat är jag!
Idag åker jag till farmor för julbak efter skolan, sen drar jag och tränar. Så uppdateringen ligger ner på bott! (så ni vet att jag lever ändå...)

I söndags var ju vi Jönköping, hittade de här skorna. Hur snygga?! ÅÅÅÅÅÅh, :G Fast jag funderar på att köpa dem i mellan dagarna? För då, är de lite dyrare så ifall jag inte andvänder dom sådär överdrivet (dom är ju rätt speciella..) mycket så är inte det lika farligt? eller? vad tycker ni? :D


som sagt, HUR SNYGGA?!

julklappstips!



Till flickvännen/tjejkompisen/syrran osv..
Snyggt & inte överdrivet dyrt! Uppskattat av de flesta tjejer.

just nu..

Tjäna töffingar! Jag är uttråkad och sitter och tittar på Svenska hjältar-galan, man blir fan rörd! :o Snart börjar Paradise Hotel, klockan nio? Måste kika! Nehe, där va de ;)
Va ju som sagt & klippte mig idag, blev kanske lite kort men jag kör ju oftast på uppsatt så hahahah ;D Visar nog i morn (: om jag vågar .. Jag känner att jag har lite bloggtorka, får se om jag kör ett julklapps tips idag annars hör i i morn, pusss <3

där hade vi det...

trötttttttttttttttig

Morn Morn tuffingar! :D
sömniga? det är jag -.- Så jäkla trött! Jag har inte lyckats sova en hel natt på hur länge som helst nu, det där jävla örat asså! Jag går snart i taket -.- Så det tar antagligen lite längre tid att göra allting idag ;)
I eftermiddag ska jag klippa mig så vi hörs i kväll någongång? :)
ha en bra dag nu, pussss <3


ååååh :G

Nu har klockan slagit mycket och det är dags att nana på riktigt...

Sitter förresten och lyssnar på årets vinnarlåt i Idol (Higher) den är ju förjävla bra asså! :D Ibörjan var jag rätt skeptisk, men nu :G Har lyssnat på den xgånger nu och det blir seriöst bara bättre och bättre för varje gång asså! hahah.. Så ni som hatar årets vinnarlåt, lyssna på den igen & igen & igen! Ni kommer älska den till slut! Nästan lika bra som världensbästa låt, Kent - 747 ♥

Erik Grönwall - Higher

Calle Kristiansson - Higher


Kent - 747


Vilken är egentligen bäst...? Kanske rent av Kalles verison?


vader...

Hejsan! Sitter och tittar på någon creapy film på tv4, Solstorm heter den men den faller inte mig i smaken riktigt ;) Så jag tror jag slår över snart...
Idag var vi i Jönköping på A6 och köpte julklappar, Julafton närmar sig med stormsteg! 11 dagar kvar nu! Ingenting ju :o Så jäkla kul! :D Skulle testa ett par jeans och upptäckte att min ena vad är större än den andra, hahhaha fyfan vad jag garva xD och pappa ba "Men det är normalt, du skjuter ju med höger så det klart att den är mer musklad" tror kanske att det ligger nått i det men ändå x] Är det så hos er också? Jag har inte tänkt på det förut, men lite kul vare i allafall! :D
Jag är långt ifrån klar med julhandligen men jag åker nog in i veckan nu tror jag :)

bilder från google.
Tänk om vaderna skulle se såhär olika ut;D

julklapps tips, jag börjar bli senil

Helvete vad klockan blev mycke! :o Jag har ju verkligen inget liv, ligger vaken framför datorn -.- hahah, fyfan..
Men det slog mig att mina julklapps tips har rasat :o Så här kommer ett :)
mitt i natten men någon kanske är vaken och hemma!

Idag måste jag hylla presentkort & pengar. Det är ju verkligen något som  kommer till andvändning och det är ju bättre att få det än någon halvdan t-shirt som man ändå inte kommer använda? Det är visserligen en grej som är sjukt tråkig att både ge & ta emot men det är ju ändå en bra grej!


Problemet kanske istället blir vart man ska köpa det, men vad tycker han/hon om? :)

nattti! ♥

The Notebook

God kväll/natt :)
Ligger och tittar på lite film nu, favorit filmen blev det. The notebook. Helt underbar film, så jävla bra! Dock är det Claras film och jag kanske bör lämna tillbaka den snart, hm..
Aja, världens bästa film!
Sov gott! 

Det blev lusse :]

hejsAn! Sitter, efter en överskattad dusch, helt slut och vill bara sova! Jag är så förbannats trött! :o Jag lyckas inte sova på nätterna för det där jäkla örat! hatare </3 Så ikväll blir det en tidig kväll, lite lördags mys med familjen och sen hopp i säng ;>

Åkte in till Lusse förresten. Gick inge vidare för något av lagen, men det är alltid kul att träffa folk, som man inte träffat på ett tag. Jag kan ju inte kalla mig glömsk men kameran låg av någon andledning hemma -.- J*vla minne -.- Så jag tog lite kort med 0livias och Fannys kameror, får hoppas att dom skickar bilderna någon gång! snart

Nu ska jag va social mot mi familia så hörs vi senare ikväll om jag orkar haha :D
Ha en rolig lördagskväll nu! :) ♥

På önskelistan


MJAOUUUUUUUUU

Får se om jag drar in till Lusse, :)
nu ska jag käka lite, pusss<3


såg ut såhär, fast dom där solglasögen ramlade på nu precis :o

Jag veeeeeeeeeeet hur cool man är när man tar bilder i badrummen med jag glömde ta hemma & visste att det inte skulle bli av om jag inte gjorde det ;$
Julbordet var kanon :D nu (10kg tyngre & ett par timmar senare) tänkte jag sova. I morn är planerna väldigt oplanrade, antligen så blir det julhandling med familjen eller så blir det lusse, men det lutar nog tyvärr åt det första alternativet.
(ögonen ville inte heller va med på bild...)

| kofta acne | klänning bikbok | skor skopunkten | smycken födelsesmycke & annan skit | leggins |


Erik Grönwall! ♥


Erik Grönwall, vinnare av IDOL 2009!
vad säger ni?

Han är ju för underbar den pöjken asså! "Att en sån stor röst kan finnas i en så lite kropp" - Anders Bagge. jag måste f*n hålla med! Han är så j*vla bra asså! :o
Men jag hade ju så klart mina favoriter jag med! Tove, Niklas & Erik har liksom vart "grunden". Tyvärr åkte ju Niklas ut alldeles för tidigt och jag fatta inte riktigt vad som hände när Tove åkte ut förra veckan (?) men nu är det som det är, Erik är grym och that's it! Precis som vinnarlåten! Jag älskar den! :o Läste ett "inlägg" där att vinnarlåten är en kopia av Beyonces Halo" Jag ba vaa? Jag förstår inte riktigt :p Är dom lika överhuvudtaget? Jag menar, gagern är ju samma men vad mer? hahaha,  explain (a)

julbord 2day :D


Lucia tåg i skolan idag :) Fina michaela bar krona och shiit så fin hon va! :D

Lucia tåget startade vi nio och sen var det lussefika i matsalen :) Efter det fortsatte dagen med vanliga lektioner däribland elevens val - hemkunskap. Skulle göra klart pepparkaks huset, gick mindre bra! Det resulerade i... aa, det ser ni här under ;) vid 2 fick vi åka hem :) Hemma väntade papi och vi åkte dirket till skövde för att handla lite mat :)
Ikväll blir det julbord, smaskens :$

 
Det åkte ut ur fönstert - HÄRLIG KÄNSLA! <3

091210

Tjenaaaaaaaaaaaa bloggen :D
Sitter här och tittar på Paradise Hotel (missa det så kollar på webben, man blir ju fan beroende ;D) Idag skrev vi sista provet idag, så jävla gött! Blir lika glad varje gång jag tänker på att vi har ett 3 veckor långt provlöst jullov :D iiiiiiiih! :D
Var ju som sagt i stan förut, köpte inte en enda julklapp - helt hopplöst! Men vi handlade ialla fall födelsedags presenter till Maria som fyller 14 den 15de :)
Tänkte lägga mig tidigt idag, är så sjukt trött! Tror faktiskt att det kan bero på öroninflamationen - SÅ JÄVLA ÄCKLIGT! Usch & fy :( Hoppas skiten läker nu, salvar den varje kväll nu framöver :)

Såg ni på Mammas pojkar förut? Hahaha, så jävla kul när Bobbys mamma Naima stod och hoppade och tjöt när Bobby hade valt bort Jane ;) hahah, både jag och mamma satt  & skratta åt henne ;)

Nej, nu ska jag se klart och sen krypa ner i säng :)
vi hörs i morn snyggingar!


På Gallerix förut :)

Favorit jeansen åkte på & såklart mys jackan!

DAGENS HÖJDPUNKT! ;D

Tänkte visa er en sak som hände i morses på Temat, styrka! Det var jag, Maria och Julia som var i styrkerummet. Julia har ju brutit nyckelbenet så hon stod mest och kolla på när jag och maria tränade gick runt och testade de olika sakerna :p Hahaha, nu till saken. Det är så att Maria har nått skit i sitt knä så hon gör diverse övningar för att det ska fixas, så jag tänkte hjälpa henne lite. Hon skulle göra vanliga rygg/rumplyft, men jag (som också gör sånna för min rygg) tyckte hon gjorde "helt fel" så då skulle jag visa hur jag gjorde. Men nej, så skulle inte hon göra. Så hon gjorde "sina" rumplyft och sen skulle hon tydligen ha vikter på magen så Julia hämtade en som vägde typ 1,25kg eller nått xD & då skulle jag så klart va lite rolig. Så jag hämtade en 15kg istället, *skratt*. (........) (<--en stund senare) så fick jag för mig att göra dom där "Maria rumplyften med vikter så vi satte igång :D först la vi på en 15kg sen en till 15kg och så vidare, tillslut hade jag 100kg (mycke för mig iaf.. ;$) på magen x] hahahah, jag va tvunge och skratta för att få luft xD

Så här så det ut :D

SÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄXiiiGT! ;G

Here we go again..

Här kommer dagens Julklapps tips som sker stegvis och är för dig som förlorat kreativiten helt! Jag gör en gurkpresent här.

Steg 1!
Först behöver du bestämma dig hur mycket pengar du vill lägga ut på han/hon. Här andvänder jag 200kr.

Steg 2!
Nu ska du ta fram allt som du behöver. Alltså: 1 kruka, 1 gurka, 2 hundra lappar som är växlade till 1kr/5kr/10kr. 1 paket tandpetare, 1 påse valfritt godis och x mycket stoppning/vadd. (evt pynt, grus & liknande)

Okej, nu sätter vi igång!

Steg 3!
Börja med att stoppa ner grus & bomull i krukan. Sätt sedan i gurkan så att den står stadigt rätt upp. (ta till andra medel om det behövs)

Steg 4!
Nu ska du försiktigt sätta i så många tandpetare du vill ha och sen trycka på godiset du valt, här har jag gelé hallon.

Steg 5!
Nu är vi nästan helt klara! Nu ska vi bara pynta till den lite..
Så vi lägger helt enkelt de växlade pengarna och sen kanske några tomtar & något annat? :)

kina förstör julen!

hejsAn därute :) sitter här och äter gröt - tomtegröt såklart! Har inte hunnit äta nått idag jag sökte både en hungersläckare (?) och lite julstäming! Dock misslyckades jag verkligen med det sistnämda, jag har verkligen ingen julkänsla! Inte nån! Kan va för att jag inte har köpt några julklappar, iNTE NÅGON xD,kan va för att det "varmt" och ingen snö, kan va för att man inte fryser när man går till/från bussen som man ska göra såhär års! Det finns massor av saker men de två sista tror jag dominerar lite, vi jag får väll helt enkelt skylla på KINDA & USA som släpper ut massor av koldioxid, våran favorit so lärare Mr Samuel sa att om 20(?) år så kommer medeltemperaturen på jorden så då kommer vi få ännu mindre snö :( Så jag tycker vi skjuter både Kina & Usa som förstör hela julen! What about that?!

Snart kommer dagens Julklappstips, men först:

Tjockis jag just nu!

Höll på & glömma..


Här kommer tips nummero tres i ordningen och den här gången tipsar jag om parfymer /dofter! Det är ju hur kul som helst att få en smaskig parfym lagom till nyårs firandet :D Så det är bara att sattsa!
Att köpa en doft kan ju va rätt svårt och, men om hon/han har tittat på någon parfym eller har någon speciell parfym så ska det inte vara några stora problem, right? :) Annars är det bara att testa sig fram, det är ju tanken som räknas! ♥

For MAN
1. Jean Paul Gaultier - La Male
2. Armani - Code
3. Disel - Only the Brave
4. Armani - Aqua di Gió
5. Disel - Fuel for Life
6. DVB Beckham - Signature story for him aftershave
7. DVB Beckham - Intimately for men
8. Replay - YourFragrance aftershave
9. Puma - Urban Motion Man
10. Replay - Replay men
11. Clean - Shower fresh men
12. Zirh - Zirh Ikon
13. Björn Borg - Advantage Man

For WOMAN
1. DKNY - Fresh Blossom
2. Dolce & Gabbana - Rose the one
3. Dolce & Gabbana - Light Blue
4. Carolina Gynning - Go Girl
5. Dolce & Gabbana - 3 L'Impératrice
6. DVB Beckham - Signature for her
7. DVB Beckham - Intimatly for woman
8. Jessica Simpson - Fancy
9. Christina Aguilera - Christina a By Night
10. Puma - Flowing
11. Naomi Campbell - Saductive Elixir
12. Miss Sixty - Miss Sixty Perfume
13. Paris Hilton - CanCan
14. Ed Hardy - Ed Hardy for woman

cp :(

ASSÅ JAG FÅR LITE RYCK HÄR! SÅ FORT JAG HAR SKRIVIT ETT INLÄGG SÅ RADERAS DET! JÄMT! JAG BLIR FAN GAAAAAAAAAAAAAAAALEN! :(

Hej förresten ;) Har precis ätit pannkakor, smaskens! :G och nu tänkte jag börja på riktigt med pluggandet.  NEJ :D håller på och tankar hem en photoshop video som Elin Kero (nevnarien) har gjort, tänkte testa lite men det tar ju så jäfla lång tid? :o men  nu är den klar & jag ska nörda lite! Hörs senare töntisar :D


Självklart farmors äpplemos till morfars pannkakor :D

skolan^

TÄÄÄÄÄÄÄÄ FÄÄÄNZ
andvände visst linus uttryck nu..

Jaja, sitter i datasalen och renskriver våra juldikter nu, ahahah h, jag är världelös -.- jag fick bara för mig att skriva ett helt meningslöst inlägg -u know me! And here u are ;) 

Tänkte dra mig lite nu, (uknowu****me) KUL JAG HAR  :DD::DD:D: hejdå sötaläsare! ★


clementin dags <3

Godmorgon på er! :)
nu har jag precis klätt på mig och är redo att trippa ner till bussen, ännu en helt onödig skoldag idag -.- måndagar och tisdagar är värst asså :o bara massa jobbiga lektioner :( JAJA, mina söta vänner skiner ju upp dagarna ialla fall :)
Nu ska jag ta mig en clementin (världens godaste frukt!) och sen dra mig!

Puss & Kram
ha en bra dag! ★

Natten!

Nu är det dags att krypa ner i sängen och kika på Paradise Hotel och sen läsa lite kemi :) Jag tänkte göra det nu, på direkten ;) Sov sött nu! <3

(är det någon som vet hur (OM) man ställer in tidsinställda inlägg på blogg.se? Går ju bland annat på devot.. någon kunnig?)

jaja, nattti :*

Tips 2!

Här kommer julklapps tips 2 och här tipsar jag om diverse filmer man kan ge bort nu till jul. Det är bara att vraka och välja, det finns allt ifrån till stora och till små!



Samtliga filmer finns på cdon.se

ursäkta min humor ;$

Har telefonsex med ellen förtillfället, om någon undrar.
Nej, så kul har vi inte ;) vi har telefonplugg som vi så kreativt har kommit på :) Vi sitter helt enkelt och pluggar tillsammans, via telefon :D hahahaha,  :D Kemi är det roliga ämnet vi sysslar med just nu, härligt härligt :) Om ni såg min veckoplanering här så vet ni ju att jag har en hel del att stå i denna veckan ;)


så här kul! :DD:D:D

hoppsan kerstin!

vad klockan blev mycket! sist jag kollade va hon 22.23 och nu är hon 00.24! Jag måste verkligen sova nu -.- ska upp tidigt till skolan i morn och, suck ;s. Aja, jag mixtrade lite med en veckoplanering precis, blir en härlig vecka ska ni se :) vi hörs i morn bitti! om jag inte försover mig, antagligen!

Tips 1!

Idag är det den 6december, vilket betyder att det bara är 18dagar kvar till Julafton! Jag tror att jag inte är ensam i julklapps krisen (jag har inte börjat än) så jag tänkte att jag ger er ett julklapps tips varje dag med ett par alternativ! Sounds good? ;)



1. hm 99:-  2. hm 179:-  3. hm 129:-  4. hm 99:-  5. hm 199:-  6. ginatricot 149:-  7. ginatricot 299:-  8. ginatricot 149:-

Jag valde väskor som är grymt enkla att få tag på och ruggigt billiga! Alla är ifrån H&M och GinaTricot och i dom kommande tipsen kommer det troligen inte heller vara saker som är varken svåra att få tag i eller dyra!

hööööööööööööhöööö



Nuuu
så har jag ätit (: Det blev kyckling och julmustsås, hahah (a) Men så jäkla god va den! Ovanför är receptet som mamma andvände, den va lite konstig  i början men ju mer man åt den desto godare blev den ;D rekomenderar!

Såhär någonting så jag ut i går (+ jacka uknoww ;))
Okej, på tre skrattar vi åt min panna & huvud som ser lagom ailen aktigt ut? xD

| Stickad kofta acne | linne ginatricot | tunika (syns inte, lejonmotiv) fornarnia | leggins bikbok |


Göteborg yesterday

Nu äntligen funkar blogg.se igen, det fungerade varken i går på morgen eller på kvällen :( Men nu så :D

Gårdagen va väääldigt bra (: Den spenderades i svearikes hamnstad, nämnligen Göteborg! Så jävla mysig stad! Först gick vi lite på stan, köpte lite julklappar, dock bara till mig.. Måste börja med det på riktigt snart nu asså -.- Förresten så satt Tobias Hysén och (..) någon mer inne på Nordstan/femman huset och signerade 2010års vm boll och "tränings t-shirtar" :) julklapp till mig  & syster.. ;D Förövrigt så köpte jag bland annat en söt "blus" från OddMolly (: När vi tyckte att vi var färdiga stack vi och åt och sen gick vi på Jul på Liseberg :D så jäkla mysigt är det, synd bara att det inte va frost/snö och minusgrader :( så som det ska va..  Dock vann jag ingenting - som vanligt xD


Hysén och ... ÅÅÅH vad heter han xD (hjälp mig?!)


Jag blev lite förtjust i fejksnön :]


Stackars djur :(

Bilderna är tagna med digitalkameran & mobilen ;)


nejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnejnej

Inte en chans att tove åkte ut :( neeej :( fan! Hon är ju så jäkla duktig & bara 16år! :( Men jag kom på det att hon är ju bara 16år så nu kommer ju skit många skivbolag att vilja skriva kontrakt med henne ändå! right?! så tänker jag iallafall... :D
Röta är det ju ialla fall (: nu vet jag ju inte vem jag ska heja på. Jag har alltid hållt på Erik & Tove men nu när Tove åkte ut mot Erik så tror jag fan jag håller på Calle, för omväxlings skull ;)



Peace out★

Idol

Nu har alla idolerna gjort första framträdandet, deras starka uppträdande. Får se hur det andra blir nu då! :)
Måste bara säga att jag blev helt tagen när Calle sjöng Walking in Memphis, HERREGUD VAD BRA HAN VAR! :o nää, nu börjar det igen. Vi hörs senare <3


väntaaaar


jag just nu, väntar på att mamma ska komma hem (:

chacha -vart f*n har jag fått de ifrån..-


20 dagar kvar till julafton!

CHACHA!
jag har superduper tråkigt om någon undrar (: Har kommit hem från skolan, dagen började med läsning och avslutades med matteprov. Gick hyffsat, var hur jäkla nervös som helst innan men slapp psykiskt sammanbrott, som tur va ;D Var helt lugn under hela provet och bara skrev, tills jag kom till sista frågan ;) hsahahha, som vanligt (:

Nu tänkte jag börja lite med religionen som är nästa torsdag (har kemi på onsdagen och musikinlämning tills på fredagen-.-) eller kanske musiken, får se :) Men tänker inte sitt här och trycka. Senare blir det nog en sväng till skövde och (:

Nää, vi hörs senare ♥


http://mariiaa.webblogg.se/

Jag vet att klockan är mycket och att jag egentligen borde sova nu, men jag lovar! Jag är påväg! Det var bara det att jag råkade av någonandeldning komma in på Elin Kero/Nevnareins blogg och kikade runt lite. Då dök det upp en länk, maria, löd den och jag klicka! jag säger bara heeeeeerrrrrrrrrreminskapare vilka fantastiska bilder hon tar! åååååh, jag älskar dom! Helt tagen är jag!


bilden är från hennes blogg, läs den nu nununu nunununu unununununu!

LÄNK!
http://mariiaa.webblogg.se/

negerbollar!

TJOHEJJJJJJJJ
skulle ju somsagt "baka" med min syster, vet inte om jag vill kalla att baka negerbollar att baka,  men det är väll bak det med (: Tog väll lite mer än en halvtimme, närmare 45minuter, men liksom. care.
En sak som jag tänkt på är att många klagar för att man säger negerboll och påstår att det är rasistigt. Men jag förstår inte det. För jag lärde mig säga negerboll innan jag ens visste vad neger va för nått. Och jag har inte nått rasisktigt i tankarna när jag säger negerbollar! Och ifall det vore så så borde ju inte mörkhyade få säga vitlök osv.
Så enligt min mening så betyder inte negerbollar något rasistikt!

idagblevdetenuddarubrik

Hej på er! :DD
sitter här och spelar Rihanna och kent omvartannat ;) Läser lite bloggar och sånt och, men det har jag ingen tid till alls. För i morn är det ett efterlängtat matteprov på schemat och jag är grymt nervös. Ni som vart här förut vet kanske att jag fick total panik på förra provet och började hyperventilera mellan tårarna ;D hahahaha, pinsamt ju ;$ så till i morn ska jag plugga minst dubbelt så mycket som till förra! Är ju lite smått nervös...

Annars då? Jo, dagen har vart helt okej. Inget speciellt förutom en spanska diagnos. Gick ganska bra tror ja, känns kanon bra i spanskan överlag. Kanske har jag lyckats höja mig till maxbetyget, har slitit som ett djur hela terminen! hoppashoppas...
Nu tjatar syster om att vi ska baka negerbollar, så jaa. Matten får väll helt enkelt vänta i någon halvtimme :) Senså ska jag ta tag i det ordentligt!
 

Mums! <3

nelly.com

WIHOOOOOOOOOOOOOOO

nu har jag skrivit klart årets sista bokredovisning och jag är så hääääääääääääär glad!:D så jag tänkte att nu när jag vart så duktig så kunde jag få kolla runt lite på nelly.com och hittade dom här godbitarna! :)
Yure Dress SEK 699, B.Young - NELLY.COMKathy Tunic SEK 259, Vila - NELLY.COMRih Tank Top SEK 199, Only - NELLY.COM
stencool paljettklänning                  apsnygg skjorta                               kanontufft linne/topp
699:-                                               259:- (!)                                            199:-



Nu ska jag sova, nattti ♥

español

spanska spanska spanska spanska (.....)

Åååååh, jag blir så trött på det :( spanska diagnos i morn och matte prov på fredag. Jag orkar inte. men kanske borde ta tag lite it. Höhjö, vi hörs kanske helt enkelt senare? :D
pusssssssssssssssss ♥


nu ska jag dra miggg

SMÄRTAAAA
Åh asså, jag har sån jävla tränings verk!!!! Så idag slängde jag på mig ett par leggins & 2linnen ;b, allt för att hjälpa  mina små muskler :( :( :( Jag har seriöst aldrig vart med om något värre,  fyfan!


hahha, jag idag (:

ksljgdsgam

Usch asså! jag är trött som en annan kossa och vill bara ut & fota :o hahhaha, så jäkla länge sen jag gjorde det nu, får ta det i morn när jag ramlar hem ifrån skolan (:
Efter träningen förut vill jag bara sova. så nu ska jag uppfylla mina egna drömmar och sova!

Nattttiii <3

sommmar


tränat nue (:

hej på er :D
Har precis tagit en efterlängtad låååång dusch! Efter världens träning vill jag bara sova, men nejnej säger skolan. Dag att ta itu med ännu en bokredovisning. Jorden runt på 80 dagar av Jude Verne, så om någon har en bra bokredovisning.... hhöhö (a)
Förresten så fick jag ÄNTLIGEN hem min andra bok ur The Twilight saga, nämnligen den svenska boken när jag hör din röst :D dock har jag precis lånat ut Twilight (boken) till Clara baby PASSSSA  DIG! <3
Nää, nu kallar bokredovisningen (: vi hörs! pussssssssss & kram snufflisar <3



Egentligen så är jag ett Tema Edward -fan. Men man kan inte undgå att dregla :G


090112


Vad tycker ni om årets julkallender? :)
glömde fråga förut så frågar nu.. (:
Tycker själv att dom bara blir sämre och sämre..

Sitter och pluggar lite nu, matte prov på fredag inte nått nervös, närå.. så, aaa.. Och spanska diagnos på torsdag (: Vad gör ni? Ska snart dra och träna, hanna kommer snart så nu ska jag byta om. Vi hörs om några timmar igen när jag kommer hem (:
pussss & kram ♥

1 december!

Hej alla människor därute. Tisdag den 1 december är det idag och det betyder att det är årets första julkalender! Superhjältekul ska årets heta och pensionerade SupersnällasilverSara och StålHenrik är med ;D Jag har aldrig varit en sån som har följt det men ska se om jag kan se några avsnitt iår :) så börjar med det första...

Superhjältekul på svt1 nu! (07.15)


StålHenrik och Supersnälla silverSara som unga ;)

RSS 2.0