duschmunstycke, som byter färg...

Dagens julklappstips...

...är just så som bilden ovan visar. Ett duschmunstycke som ändrar färg beroende på om vattnet är kallt (blått) ljummet (grönt) och varmt (rött). Redigt coolt tycker jag, men kan ju inte lova att kvaliteten är bra, men så säger coolstuff.se ...

så här stod de på coolstuff.se
En av de svåra sakerna med vatten är att det är så svårt att se vilken temperatur det har. Visst, man kan sticka in en utskjutande kroppsdel under duschstrålen för att kolla men känns inte det ärligt talat som en jäkla 1900-talsgrej? Med ett LED-munstycke i duschen är det istället färgernas underbara värld som guidar dig. Är vattnet kallt (32°C) lyser det grönt, är det ganska kallt (33°C) blir det blått för att slutligen bli rött och varmt (45°C). När vattnet är varmare än 46°C blinkar lamporna rött. Smart? Smart!

Att ditt duschande dessutom förändras från ett sätt att bli varm och ren till att bli värsta diskofesten måste väl också ses som en bonus.

Lampan drivs av vattnet som strömmar igenom så inget batteri behövs. Skruva bara av ditt gamla duschmunstycke och montera på detta så är saken biff.

Munstycket är i "normal" duschmunstyckesstorlek, gjord av kromfärgad plast av hög kvalitet.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0